Tot mesajul e in halul asta. Dar nu conteaza. Important e ca facturile se vor "platii".
Versiune printabilă
Claudiu, poate ar trebui sa le dati si o dictare frate la advertiserii noi pe care ii acceptati in retea. Asa, ca proba eliminatorie :))
Robert, singurul criteriu la care ne uitam este orientarea website-urilor spre conversie.
Din punctul meu de vedere advertiserul insa a fost bineintentionat cand a trimis acest mesaj. O sa il contactam daca pe viitor are nevoie de ajutor.
Cine promova F64 prin 2P, acum o poate face prin PS/eMag...
Candva concurenti, acum se sprijina: F64 intra in marketplace-ul eMag
Cine ar fi crezut??
daca bine vad eu , la mine in contul de profitshare , nu apare f64. F64 apare doar ca magazin care vinde prin platforma emag.
Am dreptate
Daca era o intrebare, da ai dreptate.
o alta intrebare ar fi daca se castiga comision si la produsele vandute de alte magazine prin platforma emag?
orice produs vandut prin emag are comision, chiar daca e vandut de emag sau partenerii sai.
[citez din lista emag de comisioane: alte accesorii foto 10%; accesorii foto si video 10%; alte produse comision standard 3%]
Cat de des vi se intampla ca la advertiserul eMag sa aveti comisioane inregistrate cu 3-4 luni in urma, care sunt inca in procesul de asteptare iar cand le dati email sa se anuleze?
Este peste puterea mea de intelegere ce se intampla pe acolo, chiar nu isi pot da seama in atatea luni de zile, ca perioada de comisionare stipulata de ei (10 zile) a fost depasita, termenul de retur a fost depasit si el, clientul se bucura de produs, iar munca mea este batjocorita?
Nu e prima data cand patesc asta, mi se intampla de 1 an de zile de cand lucrez cu ei, insa am tot continuat sa ii promovez pentru ca nu am gasit altceva de incredere pe nisa pe care activez.
P.S: Cunoasteti advertiseri ce ofera transparenta si seriozitate in permanenta? Nu ma intereseaza o nisa anume, ci sunt dispus sa imi dezvolt siteuri noi, decat sa fiu prostit pe munca mea.
La mine cele neprocesate nu au niciodata mai mult de 30-35 de zile (si deobicei acestia nu se anuleaza).
Simpla coincidenta.
Afilierea se bazeaza pe incredere!
Nu pe profesionalism...
Vorba aia: "crede si nu cerceta". Cred ca singura solutie e sa nu mai promovez astfel de advertiseri, si cand lansez un nou site sa caut o nisa unde am macar 5 advertiseri pe care sa ii pot promova.
M-am saturat sa stau cate 20 de ore pe zi la pc si sa fiu prostit pe fata cu motive de genul: "o eroare in sistem, erau anulate comenzile de acum 3-4 luni dar nu s-au procesat pana acum comisioanele".
@ Rapsodia, vezi sa nu iti baneze contul daa afla, am auzit ca nu ai voie sa dai comenzi pe contul tau si nici prietenii tai, rudele, bunica, pisica, nu pot cumpara prin contul tau. Am auzit multe cazuri in care au fost exclusi pentru chestia asta, pentru ca nu li s-au inregistrat comisioanele si si-au cerut drepturile.
Se pare ca fac și măgarii de genul ăsta, am făcut o comanda iar în ziua când produsul a ajuns acasă, au anulat comisionul. Am dat mesaj și am întrebat ce s-a întâmplat cu comanda respectiva și de ce s-a anulat. Si-au cerut scuze motivând ca a fost nu știu ce problema în sistem și au aprobat comisionul.
O chestie tare si la mine s-a intamplat cand un vecin a comandat o intreaga bucatarie prin linkul meu. Aveam cam 200 de lei comisionul. Dupa o vreme imi apare in cont comisionul anulat si cand ii contactez imi spun ca a fost anulata comanda. ... Dar comanda era langa mine, chiar eu o asezasem la locul ei. Asadar ca orice cal batran ps/emag mai da si basini.
Cred ca ar trebui facute publice astfel de intamplari ca, daca sunt adevarate, pratic afiliatii sunt furati.
Intamplandu-se astfel de chestii tot timpul o sa iti pui intrebarea daca comisionul tau, de obicei destuk de mare, e respins pe bune de advertiser.
Si de obicei se cam intampla ca marile comisioane sa fie respinse...
Am si eu o intrebare despre programele de afiliere.
Daca se da click pe un link de afiliere iar cel care da click nu comanda atunci si comanda un alt produs peste 3 zile de la acelasi magazin, cookiul ramane valabil si se incaseaza comisionul?
Multumesc,
Da. Asta in caz ca n-a dat click in aceast timp pe link-ul altui afiliat.
Majoritatea advertiserilor au o perioada de recurenta de 30 de zile. Perioada de recurenta depinde in functie de fiecare advertiser in parte.
Am inteles. Multumesc mult.
Si inca ceva. Cum pot genera feed de produse la emag? Vad ca in contul profitshare nu pot face feed si la emag, la restul advertiserilor pot face.
Salut,
cei de la emag nu vor sa ne arate feed-ul de produse ? advertiser id = 35 pt emag , returneaza invalid advertiser, desi in lista de advertiseri figureaza cu id-ul 35 :) restul campaniilor arata bine
Ma intreb, avem unde sa reclamam astfel de abuzuri? Cum putem afla daca intradevar o comanda a fost livrata sau anulata? In afara cazurilor cand stim sigur ca cineva, un apropiat a comandat prin linkul nostru si ni s-a anulat pe nedrept comanda, retelele de afiliere ar avea cum sa ofere transparenta in sensul asta? Sau le e frica ca li se fura clientii daca ofera ceva awb sau alte lucruri ce ne-ar putea ajuta?
La mine 7.4% dintre comisioane sunt anulate, fara vreo tentativa de frauda sau vreo incalcare a conditiilor din partea mea. La voi cam cat e rata de anulare?
Am avut o perioada in care aveam un procent foarte mare, daca retin bine, de aprox 20-25% comisioane anulate la advertiserul eMag, insa problema se pare ca a fost depasita.
Acel lucru se intamplase cand am cerut transparenta in legatura cu o serie de comisioane cu valoare de aprox 100 ron ce fusesera anulate. Ce a urmat, doar eu stiu, probabil am suparat pe cine nu trebuia.
Sa zicem ca a fost doar o conicidenta, "crede si nu cerceta"!
Pe total pe cont am 18 % pe ultimul an, comisioane anulate.
Cu o rata de anulare de 6.1% probabil stau foarte bine.
Cu comisioanele respinse depinde si de nisa voastra. Daca mergeti la resigilate, cu o simpla verificare puteti sa vedeti ca momentan sunt 5855 de produse dintre care 2217 din categoria Latptop&tablete&telefoane ...
Probabil ca sunt dintre putinii care nu se plang ca s-a anulat comisionul mare. Cand vi se anuleaza un comision de X lei si se aproba unul de X00 lei de ce nu zice nimeni nimic? :)
Intradevar depinde mult de nisa si de tipul de site. Mie mi se anuleaza multe comisioane, nu doar mari sau mici. Am si 4-5-6 unul dupa altul (comenzi de la persoane diferite), de parca zici ca le ia cineva la rand si imi face curatenie printre ele.
Perioada de 10 zile vehiculata de eMag, nu e de 10 zile ci si de 4-5 luni. Per total, eu mereu am comisioane in asteptare cu o vechime de pana la 50-60 de zile, niciodata nu s-a mers pe varianta cu 10 zile spusa de ei, decat un mic procent se incadreaza in acest termen.
De cate ori am intrebat la eMag in cazul comisioanelor mari de ce au fost anulate, mi s-au dat urmatoarele 2 motive:
- cumparatorul a anulat comanda
- cumparatorul nu a avut suficienti bani pe card
Eu nu pot sa inteleg cum un om care vrea sa cumpere un produs nu are suficienti bani pe card dar totusi comanda. O crede ca pacaleste sistemul si i se face produsul cadou? Nu cred asa ceva, si ca este doar o minciuna. De ce s-ar inregistra un comision la varianta de plata prin card, daca omul nu l-a achitat? Ar trebui modificat procedeul de inregistrare a comisionului aici, sa apara abia dupa ce plata a fost efectuata. Repet, doar la procesul de plata prin card.
Cu Flanco, alta poveste. Ma jur ca am avut 4-5 comisioane la ei in primavara-vara, apareau in PS ca fiind de la ei, deci nu se pune problema sa fi fost luate prin marketul eMag, iar in extrasul .csv de la PS nu imi apare absolut nimic de Flanco, nici macar ca anulat. Nu m-am mai obosit sa intreb ce s-a intamplat, pentru ca nu am cum sa dovedesc, desi valoarea unuia dintre comisioane tin minte ca era de 160 ron, pentru un televizor 3d.
Majoritatea comisioanelor le fac de pe eMag.
Din august pana am o rata de anulare comisioane 9 % ( electro It ca nisa ) si in asteptare 15 comisoane din care cel mai vechi din august, dar restul din octombrie - deci sub 30 de zile.
O intrebare am: exista undeva o lista a participantilor la Black Friday si data oficiala si corecta de participare?
De xemplu Emag, cand incepe?
Uite lista care va fi updatata pe masura ce advertiserii isi anunta participarea: Advertiseri Profitshare participanti la Black Friday 2015
Despre eMAG nu se stie nimic concret pana in prezent, probabil vor anunta pana la sfarsitul acestei saptamani ceva, asa ar trebui.
Comision 1% si cookie 48 de ore pentru eMAG de Black Friday 2015: Despre eMAG și Black Friday – nwradu blog
Sa nu mai deschid alt subiect, intreb aici:
Mai scriu articole de la servici si azi, tot de la munca, o colega si-a cumparat ceva printr-un baner de pe blogul meu..sunt sanse de anulare a comisionului?
Vei primi comisionul, doar daca se verifica și se demonstrează ca s-au încălcat regulile ți se pot aplica sancțiuni.
Eu zic ca ai incalcat regulile, dar probabil ca se va aproba. Si eu mai scriu in timpul serviciului, si iesim toti (350) de pe acelasi ip. Fiind sysadmin am blocat acceszrea siturilor mele de pe acel ip si eu ma conectex prin proxy...
Cateva idei extrase de pe Informații faine despre eMAG - Ariel Constantinof Blog despre eMag, asa ca idee:
– 2.5% dintre comenzi sunt returnate. (procent foarte mic)
De la 2.5 % returnate, pana la ~20 % anulate cat au o parte dintre afiliati, e diferenta mare. Chiar atat de multe comenzi se anuleaza, incat procentul creste asa grav?
– Doar 15% din plățile făcute spre eMAG de către clienți sunt cu cardul.
Mie de cele mai multe ori cand cer pareri despre un comision anulat mi se spune ca nu a avut suficienti bani pe card cumparatorul. Ce oameni, sa nu ai bani pe card si totusi ca incerci sa cumperi ca n-ai altceva mai bun de facut. Si totusi, i-am nimerit eu mereu pe aia fix 15%...
– În aplicația eMAG există 240 de mii de utilizatori.
Nu ma mira ca nu se plaseaza cookie.
- 2015 – aproximativ 47% trafic venit doar de pe mobil.
Aha, se leaga mana in mana cu treaba de mai sus.
Acum pare destul de clar!
Pentru ca eu sunt ala cu statisticile, vreau sa fac niste estimari folosind datele de anul trecut, sa vad care ar fi fost diferentele daca ar fi fost sistemul asta. Nu stiu insa clar modalitatea de implementare...
Pe blog se spune ca se va folosi cookie de event cu valabilitate de 48 de ore ce va fi plasat cu 48 de ore inainte de incheierea BF.
Apar insa cateva probleme "tehnice" care pot influenta mult rezultatele.
Aveti idee daca:
1. cookie-ul clasic va mai fi plasat pentru a converti in perioada de recurenta dupa BF?
3. daca nu, recurentele anterioare (cookie-urile de 10 zile plasate anterior eventului, adica pana pe 19) vor mai fi valide?
Momentan nu sunt atat de ingrijorat pentru scaderile de BF cat de scaderile din recurenta...