Un start perfect, a stat mai mult picat azi profitshare.ro
Versiune printabilă
Un start perfect, a stat mai mult picat azi profitshare.ro
Sincer, ma asteptam la ceva mai mult in noua interfata.
Nu am observat sa mai existe filtrare pe categorii atunci cand generezi un widget.
In plus, widgeturile din platforma veche (care erau generate strict pe anumite categorii) imi arata acum toate balariile. E marfa ca pe un site feminin, pe care inainte era setat doar categoria de cosmetice, sa afiseze acum aparate foto, laptopuri, masini de spalat, etc.
Exact acceasi problema o am si eu ... Pe siteuri unde afisam doar produse de "ingrijire personala" acum imi apar laptopuri, aragaz, masini de spalat ... Ar trebui sa se mai lucreze la filtre ...
Inca ceva ... la comisioanele refuzate, ati vazut cumva unde se afiseaza MOTIVUL refuzarii ? sau nu se afiseaza ?
La mine doar anulata scrie.
http://s3.amazonaws.com/awesome_scre...yTod5pqFyH4%3D
Din cate stiu nu se afiseaza motivul refuzarii.
Ce regula...pai eu daca am 1500 link-uri scurtate prin serviciul meu propiu ce fac? le modific pe toate? Dar daca mi-au aprobat site-ul inseamna ca e in regula banuiesc nu? Sper sa nu fiu nevoit sa-mi modific toate link-urile...ar fi de rahat.
daca folosesti serviciul propriu de scurtare, probabil il poti adauga si acel serviciu la verificat si daca ti-l aproba ai scapat :)
Adaugi serviciul propriu in lista de site-uri.
Cred ca o sa le trimit un email sa fiu sigur ca nu e o problema. Sa nu ma trezesc intr-o zi cu contul suspendat din cauza asta :) Ar fi cel mai aiurea motiv.
Dezamagire mare profitshare 2
La mine se incarca greu, link-urile de afiliere uneori nu merg, din vreo 10 teste de 2 ori am primit eroarea
Astia care tot ati laudat profitshare2, eu nu vad asa mare avans fata de profitshare1, interfata este greoaiei, nu oferta multe statistici, altex are un sistem de afiliere mult mai bunCitat:
500 Internal Server Error
nginx
Orice platforma este mai buna decat profitshare1, dar asta nu inseamna ca este o platforma buna
Si ce te faci ca vizitlele la care tu muncesti sa le trimiti ajung pe o pagina de eroare
Eu sincer nu prea vad multe statistici, toti lauda statisticile, in afara ca acum poti vedea ce sa cumparat si distanta de la click la decizia de cumparare nu vad nimic
Nu pot sa vad cate click-uri trimite fiecare site al meu, sa vad ce performeaza si ce nu, asta doar un exemplu
Nu vad cate click-uri au ajuns la o anumita campanie si cate la alta campanie, eu nu vad profesionalismul ala cu care se tot lauda
Cand era doar emag sa spunem ca intelegeam regula aia ca nu ai voie sa dai click pe uneltele tale si sa faci cumparaturi, dar asta acum e regula la toate campaniile, chiar daca nu sunt ale emag, mi se pare absurda regula
Am testat si eu sistemul lor insa nu sunt deloc fan acestui tip de publicitate (emag, 2parale, etc). Consider ca e mult mai eficient direct cu firme la care le vinzi spatiu publicitar sau mia' de afisari ... chiar si in cazul in care e cam greu sa ii gasesti.
Inainte de a trece la profitshare2, dupa ceea ce spuneau cei de aici ma gandeam sa investesc mai mult in promovarea profitshare, credeam ca o sa fie o concurenta reala pentru 2parale, dar m-am inselat, cu toate bubele 2parale, profitshare este mult in urma
O alta chestie, nu poti converti tu in link de afiliere un url al magazinului, nu poti automatiza acum un link de afiliere, nu poti identifica daca este link-ul tau sa a altcuiva, acum un link de afiliere arata asa profitshare.ro/l/312527
Chiar nu inteleg de ce au muncit atat de mult la acest sistem, au avut un singur programator si ala cu jumatate de norma?
Nu stiu de ce nu au facut ceva gen 2 parale sa poti vedea de pe ce site a intrat cumparatorul, e aiurea tare sa ai 20 site-uri si sa nu stii de unde s-a facut vanzarea. In afara de generatorul de link-uri sunt cu mult in urma fata de Altex, sa nu mai zic de 2parale. Ma asteptam la mai multe ... mai ales pentru cat timp au lucrat la ea si mai ales cat s-au laudat si cati o laudau ... nu stiu unde gasiti voi atata transparenta si atatea statistici ca in afara de produsul vandut nu vezi nimic altceva :)
Voua vi se intampla asta? De azi dimineata, de cate ori intreu pe site-ul lor si butonez prin el, imi apare fereastra de la Avast.
http://s20.postimg.org/9pzkibeqx/Untitled.jpg
Am trecut si eu mai devreme in Profitshare 2.0, inainte de a trece am facut solicitare de ultimul voucher numai ca dupa ce am intrat in PS 2.0 mi-au reaparut banii in cont si cred ca nu voi primi vreun voucher. Pacat ca cei de la Conversion au facut totul pe fuga. Eu am inteles ca pot solicita ultimul voucher inainte sa trec catre noua platforma dar se pare ca ori nu am inteles eu bine (ceea ce ma indoiesc) ori trebuia sa cer voucher-ul cu X zile inainte (lucru ce nu s-a specificat).
Ataşament 2659Ataşament 2660Ataşament 2661
A mai patit careva asa sau sunt eu mai "norocos" de fel?
Degeaba ai facut tu cerere, daca voucherul nu s-a generat! Te-ai cam pacali si imi pare rau pentru tine. :))
Nu trebuia sa faci trecerea pana nu era generat voucherul. Eu sunt intr-o situatie similara, astept plata in lei (de ~ 3 - 4 saptamani, apropo) si i-am intrebat cu cateva zile inainte sa se faca trecerea daca o pot face inainte de plata. Mi-au spus ca nu, trebuie sa astept plata, iar dupa ce este facuta se poate face transferul in profitshare 2.0 chiar daca e trecut de 30. Banuiesc ca acelasi lucru se aplica si cu vocherul.
Cineva mai sus compara statisticile din 2parale cu cele din profitshare. Spre deosebire de 2parale, profitshare nu are nici un interes sa ofere statistici detaliate afiliatului deoarece tot ce urmaresc ei este ca afiliatul sa genereze cat mai multe vanzari si sa aiba ochelari de cal. Incurajatul performantei, transparenta si alte cuvinte mari se scriu pe blog doar pentru ca da bine la imagine.
Dupa trecerea in 2.0 a mai observat cineva o sensibila crestere a numarului de click-uri inregistrate? In cazul meu este vorba de o crestere semnificativa, cam cu 30-50%, pe aceleasi instrumente. Conversii - ioc!
Treaba cu shortlink-urile din propriul site contravine noii politici. Ce rost are sa mai aprobe fiecare site in perte daca eu am shortlink pe un site si redirectionez toate site-urile prin ala? Deschide practic o cale catre orice modalitate de promovare. Sunt si eu curios ce-or sa faca, pentru ca repet, nu mi se pare corect sa nu aiba toti afiliatii drepturi egale.
@Mishu, shortlink-uri poti face pe oricare din site-urile acceptate...
@LensFlare, multumesc, e bine de stiut! Dar te intreb, ai un raspuns oficial sau doar presupui?
Am folosit in trecut asa ceva dar am ajuns la concluzia ca nu merita oboseala - e un moft, sunt site-uri vechi in Profitshare care folosesc si acum. Pentru un plus de siguranta da un mail la PS si intreaba daca ai voie sa folosesti link-uri gen siteulmeu.com/go/1234, dar nu vad de ce ar fi interzis.
Am si eu unul inregistrat de 6 ori, dar am crezut ca sunt sase comenzi .... :(
E acelasi produs dar au date diferite pentru click si comanda. Nu stiu ce sa mai zic...
Eeeee... dragii mei... cum vi se pare PS2 (stiu ca e devreme)? Parca lumea nu mai e asa de entuziasmata...
Eu am generat voucher cu ultimii bani(101 lei), mai aveam cativa bani in cont, nu am asteptat sa il primesc pe mail (oricum azi nu lucreaza nimeni, probabil maine il voi primi pe mail), am trecut la noua platforma si am observat ca aveam deja bani in noul cont(peste 170 lei). Probabil sunt comisioane aprobate care nu se vedeau in vechea platforma. Am observat ca situl meu e deja aprobat, nu trebuie sa mai includ codul lor in el. Ce nu imi place e ca trebuie sa schimb wigdeturile pe care le aveam, acum arata produse de la toate firmele din PS2.0. Mai mult, nu exista widget 250x250 ceea ce ma obliga sa imi schimb formatul sitului. Le-am trimis o sesizare in aceasta directie si astept un raspuns sa vedem daca pot sa faca si 250x250. Ce imi place e ca pot sa includ in widgeturi doar ce produse vreau sa apara.
Acum am revenit acasa si am verificat mail-urile, printre ele am primit (spre surprinderea mea) si unul din partea celor de la suportul Profitshare (deci s-a lucrat si duminica). Se pare ca pana la urma voi primi si ultimul voucher. Au un plus din partea mea pentru acest gest.
Parca era vorba ca nu esti obligat sa migrezi in PS2 nu?
Salut. Azi am incercat sa dau o retragere si din moment ce nu mai am posibilitatea de a folosi vouchere, m-am blocat putin la partea cu impozitul pe venit. Vad ca am doua variante, 10% si 16%. Poate explica cineva cum se procedeaza cu platile prin transfer bancar si impozitul pe venit ?
Din ce stiu eu, impozitul de 10,5% este cel anticipat pentru care esti obligat sa mai depui si tu o declaratie in fiecare an (am uitat cum se numeste) si in urma declaratiei respective se mai caluleaza ceva impozit dar are legatura si cu ce mai platesti tu de-alungul anului ca persoana fizica, iar la sfarsit de an e posibil s mai platesti ceva banuti la stat. La cel final de 16% nu mai trebuie sa depui nimic, toata treaba o fac cei de la Profitshare si tu incasezi restul de bani.
Pe scurt, prima varianta e mai complicata, a doua e mai simpla.
Numai la mine widget-urile se incarca dupa 10 secunde si nu lasa site-ul sa se incarce?
Eu nu mai pot intra in interfata veche...si nu m-am transferat, sunt obligat sa o fac...oare se mai aproba banii daca nu o fac?
@irealx s-a anuntat de mult ca nu mai poti accesa interfata veche de la 1 iulie, poti da mail direct la ei sa-ti genereze voucher.
Stiu, am crezut ca nu mai pot inregistra comisioane si atat. Aveam niste bani in cont si vroiam sa stau pana se aproba sa scot voucher. Acum pot selecta sa scot voucher doar cu banii aprobati pana acum...