Si-a revenit si mi-au aparut si 2 comisioane ce nu erau la miezul noptii.
La mine cea mai buna zi a fost de Black Friday, dar atunci m-am si mobilizat
Si-a revenit si mi-au aparut si 2 comisioane ce nu erau la miezul noptii.
La mine cea mai buna zi a fost de Black Friday, dar atunci m-am si mobilizat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Dap, si-a revenit, dar pentru mine nu e nimic nou, 6 comisioane pentru azi cu o valoare prea mica pentru a o mentiona. Asta e, trag linie de la 1 ianuarie 2013 si vad atunci ce-am facut si daca s-a meritat, pana atunci bag carbuni![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Cum poti sa afi din ce referrer ai facut comisioanele ?
Sunt cateva luni bune de cand stau cu un site pe pauza. Mai merita sa te bagi pe afiliere?![]()
Stefania: prin filtrari pe baza instrumentelor (rapoarte > filtre > site & instrument)
A fost cineva banat pentru ca a comandat prin contul unei rude? Sau baneaza doar pentru lucruri mai grave?
Mersi.
La bannere ma refer, de linkuri stiu ca se pot genera individual.
Cica pe noua platforma ar fi grupate altfel acele categorii si ca ai putea sa alegi mai nisat ce vrei sa promovezi prin banner. Ma gandeam ca poate exista vreo metoda prin care sa pot trece la versiunea beta a acesteia.
Am promovat pe facebook doar articolele mele. Nu am pus pe Facebook sau twitter sau pinterest poza cu link de afiliere profit share. Ideea este ca aceste comisioane erau aprobate, asteptam contractul ca sa-mi faca plata. In plus in articolele respective nu am pus linkuri de afiliere a altor magazine, doar ale lor. Asa arata articolele mele. Ce poate sa fie in neregula la acest site?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)