.ro este, continutul e problema
00000941.png
.ro este, continutul e problema
00000941.png
mi se pare doar mie, sau exista delay in aprobarea comisionaleor la emag?!?
Este delay si la mine.
Am fost derutat de declaratiile lui Tim Collins care se pare ca este directorul regional al Amazon si care spunea ca depozitele noi au ca scop consolidarea pozitiei pe piata estica, nordica si centrala.
Tim Collins: Amazon chce sklady do pYíatí váno ní sezony | Týden.cz
Amazon’s New Czech, Polish Sites to Spearhead Push East and North Europe - Emerging Europe Real Time - WSJ
Si n-am zis ca va aparea amazon pl, cz ori ro, nici nu aveam cum sa zic din moment ce in acelasi interviu postat si mai sus au specificat chiar ei ca nu vor dezvolta noi platforme ci se va "opera" cu cele disponibile si la ora actuala. Nu cred ca se vor mai dezvolta noi platforme si din punctul meu de vedere slabe sanse si sa vina mai spre sud cu depozitele tinand cont de populatia regiunii atat in nord cat si in sud / sud-est, popularitatea cumparaturilor pe internet si de costurile pe care le-ar implica o posibila extindere in regiune raportat la posibilele castiguri. Poate doar prin Ucraina daca se imbunatatesc lucrurile.
Dar asta nu inseamna ca expansiunea nu ne-a vizat si pe noi.
Cam pe la jumatatea lui ianuarie s-a oprit procesarea comisioanelor de la advertiserul eMag si la mine. La alte campanii din PS tot asa se intampla?
Ciudat. Mie mi-a fost aprobat un comision la emag in doua zile. Poate sunt eu mai norocos![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
La mine nu mai sunt procesate cam de la 11 ianuarie , insa cateva ( chiar le pot numara pe cele 2 maini) sunt aprobate a doua zi. Si mai am neprocesate din prima jumatate a lunii decembrie.
Eu am neprocesate si din decembrie. Am trimis un email la profitshare si au spus ca emag stie de problema si le vor procesa in curand.
Ce inseamna in curand numai ei stiu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)