Hai sa aveti spor! Tinem lista actualizata
LIVE Black Friday in Profitshare: Recomandari si Update-uri « Marketing afiliat - Profitshare Blog
LE: Am postat in topicul gresit, muta pls cineva? Multumesc.
Hai sa aveti spor! Tinem lista actualizata
LIVE Black Friday in Profitshare: Recomandari si Update-uri « Marketing afiliat - Profitshare Blog
LE: Am postat in topicul gresit, muta pls cineva? Multumesc.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 22nd November 2013 la 01:07.
era prea frumos sa fie comision de 1% la masini...
si sa vina un client sa ia un mercedes e class la 39.990 euro printr un link de afiliat...
vise...
Da, sigur, o comanda si o primeste prin curiersi sa vina un client sa ia un mercedes e class la 39.990 euro printr un link de afiliat...![]()
Poate se comisioneaza cei 1.000 de lei pentru rezervare, un 10 lei si pentru baietii de la parcare
Radem, glumim, dar Profitshare mi-au depasit asteptarile, au nota 10 pana acum, daca rezista si dimineata cand se da startul ii voi lauda toata ziua, bine, dupa ce ma trezesc :d
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Guys, autoturismele nu se vor comisiona in afiliere.
In rest multumim pentru laude, le vrem si dupa ce trecem ziua![]()
Eu am crezut ca se intelege de la sine ca glumesc, sper ca nu a luat nimeni de bun![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
@Claudiu Farcas, comisioanele sunt in timp real sau vor aparea in urmatoarele zile?
E un mic delay, se actualizeaza la cateva zeci de minute maxim.
La mine deja au inceput sa apara comnezi in statistici. Nota 10 pentru servere pana la ora asta.
Retired
da
si la mine, apar imediat
dar comisioanele mici e dezamagitor
13 comisioane 50 lei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)