Am zis eu ca asa e. In plus, am observat ca imi aproba foarte multe cand fac cerere pentru un cupon si in urmatoarea zi. Pacat ca cererea cu suma e depusa atunci cand aproba ei multe comisioane.
Am zis eu ca asa e. In plus, am observat ca imi aproba foarte multe cand fac cerere pentru un cupon si in urmatoarea zi. Pacat ca cererea cu suma e depusa atunci cand aproba ei multe comisioane.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
O intrebare legata de profitshare, ati observat cumva o rata mare de respingere a comisioanelor? La mine procentul oscileaza intre 35 si 45% si mi se pare cam mult chiar si pentru eMag.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
39% la mine
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
de fapt e 38% toata perioada, cu mica exceptie ca mai am vreo 2 mil care asteapta procesare.
Same thing here (32-33%). Ati observat ca bloggerii mari nu depasesc 23-maxim 25%?
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Ce chestie . Prin comparatie Altex 4% , F64 vreo 9 %
Noile "iesiri prin online" cu postari pe diverse bloguri ale afiliatilor "meritorii" ma duc cu gandul ca au de gand sa puna public varianta noua de profitshare.
Sper sa nu o faca in acelasi timp cu lansarea beta la Altex Afiliere![]()
sa nu poluam threadul emagului, am deschis un topic pentru Altex.
Manafu are un post interesant: Intra eMag pe piata de turism online? | M A N A F U *
Ce ziceti? Intra eMag pe piata de turism online?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)