@Dragos
Nu am văzut în primă fază întrebarea. De aceea dacă ai întrebări cel mai bun mijloc e support-ul sau mail. Prefer să răspund pe email.
@Dragos
Nu am văzut în primă fază întrebarea. De aceea dacă ai întrebări cel mai bun mijloc e support-ul sau mail. Prefer să răspund pe email.
oferte-tablete.com si oferte-telefoane.com apartin lui Marius Agavriloaie de la DexBlog.ro pe care eu il stiu ca fiind om serios (si cred ca e pe aici printre noi)
O fi om serios, dar cu site-urile acelea incalca Termenii si Conditiile eMAG.
Avem si comisioanele pentru petshop.
Pacat de preturile foarte mari. Din prisma unui client care sparge in fiecare luna cate ~400 - 500 lei pe hrana si chestii pentru caine, cu toate ca mi-ar place sa fac cumparaturile de la emag chiar nu as alege emag cand uitandu-ma de exemplu la asta vs asta vad ca am numai de pierdut si asta in conditile in care pentruanimale este unul dintre cele mai scumpe petshopuri.
De asemenea vad ca lipsesc cateva dintre cele mai cautate branduri de mancare. Acana, Orijen, Proplan. Ar fi interesant daca in timp si-ar adapta preturile dupa piata si si-ar mari gama de produse.
Ultima modificare făcută de RedHat; 5th September 2013 la 13:03.
Avem si un magazin de vinuri in Profitsharewww.wineandcompany.ro
Newsletter creativ.
Eu n-am dat din coada. Voi?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Da! Advertiserul Wine & Company se alătură Profitshare
A fost adaugata o campanie si pentru noua categorie eMAG - Petshop.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 5th September 2013 la 17:02.
Ar fi foarte interesant sa avem o situatie in genul celor de la 2parale si cu afiliatii Profitshare chiar daca e foarte probabil sa fie si cativa care se afla in ambele tabere. Personal sunt curios de numarul celor care fac cu adevarat bani din marketing-ul afiliat, adica de cei care traiesc sau ar putea trai la un moment dat doar din asa ceva.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Se poate face ceva ca landing page-ul sa nu mai afiseze reclamele alea enervante cu Petshop sau ghidul eMAG? Pur si simplu link-ul de afiliat sa duca direct spre produs.
Momentan este/sunt 17 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 17 vizitatori)