Mai bine ne limitam la discutii despre afiliere, decat de CASS/CAS sau firme.Copyright © 2013 Conversion Marketing, CUI: 18350386, Reg.Com.: J23/894/2013
Mai bine ne limitam la discutii despre afiliere, decat de CASS/CAS sau firme.Copyright © 2013 Conversion Marketing, CUI: 18350386, Reg.Com.: J23/894/2013
eMAG a preluat 90% din agentia de publicitate Conversion Marketing - Media & Publicitate - HotNews.ro
Ce am scris mai devreme este valabil, mai putin ca a fost infiintata in 2006 nu 2009 cum am spus anterior.
Din punctul meu de vedere conteaza si acest aspect, atunci cand esti platit de o firma intermediara, care a avut declarati 0 angajati in ultimii ani. Asta nu inseamna ca le pun la indoiala seriozitatea.
Sunt date publice SC CONVERSION MARKETING SRL din Voluntari Sos. Bucuresti Nord 15-23, CUI 18350386
NU incerc sa deschid o discutie pe acest subiect.
Sunt nou in afilierea cu Emag si eu ma documentez in general cand incep orice fel de colaborare. Am gasit asta si v-am aratat si voua, atat.
Nu contest ceea ce ai zis tu, dar se poate pune semnul "=" intre eMAG, Conversion, ServSkills, NOD (Asesoft Distribution), Seriuox etc. Cu atat mai mult cu cat birourile Conversion sunt tot acolo unde sunt cele ale eMAG. In opinia mea, Coversion a fost creat de eMAG. Pot sa spuna ziarele online ce vor... ca articolul la care faci referinta e mai mult advertorial.
Fiecare companie isi desfasoara activitatea cum doreste. Daca ei au considerat ca nu au nevoie de angajati (fara taxe si bataie de cap), e problema lor.
Teoretic poti tine o platforma (aplicatie) si un mic CS cu 3-4 freelanceri sau externalizat. Nu ai nevoie de angajati.
Practic ? Nu poti
Faptul ca ei incaseaza anumite taxe (in locul tau), nu mi se pare fair fata de afiliati, dar la fel, este problema lor. Momentan piata de afiliere este slaba, competitia slaba, deci acestea sunt regulile, trebuiesc respectate.
E normal sa fie o companie noua (2013) = actionariat nou (90% emag). Nu stiu ce assets putea avea firma veche.
"In opinia mea, Coversion a fost creat de eMAG" nu stiu daca este adevarat, m-as mira, dar preluarea (o platforma si o baza de date) este o miscare foarte buna, pe baza strategiei lor de extintedere.
Daca (pana) acum 1-2 ani, faceau comenzi (la misto) de la concurenta si nu numai, ca sa aiba o analiza a vanzarilor, acum se folosesc de afiliere.
Pe langa avantajele enorme dpdv seo (> 50% din link-urile lui emag sunt de la afiliati) , emag poate acum sa decida urmatoarea nisa de extindere.
Este fix strategia lui Amazon (magazin de carti) din anii de inceput. Te lasau sa vinzi in marketplace iar ei acumulau date. Dupa un timp, amazon iti vindea produsele (concurenta in marketplace) si tu trebuia sa iesi pentru ca nu mai vindeai nimic.
Acelasi lucru face (cred) si emag. Lasa portile deschise pentru multe nise, atrage cat mai multi advertiseri, iar dupa o perioada, o sa vanda ei exact acele produse care au "lipici" la clienti. Restul raman pentru ceilalti advertiseri.
Iar daca ne uitam un pic peste datele afiliatilor (platforme, content, nise, domenii, trafic, action calls, etc) o sa avem si mai multe date foarte utile, gratuit
Au inceput gresit cu asigurari si travel, dar PS o sa le ofere exact ce au nevoie (si nu pot gasiiusor ) = nisele rentabile
![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 1st September 2013 la 22:31.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
A intrat la cineva banii luna asta sau intra abia pe 5?
pe 5 se face transferul, in cont apar pe 6-7.
Au fost mărite comisioanele la Matar, toată luna septembrie acestea vor fi 15%.
In imaginea de mai sus sunt statisticile lui nwradu pe luna august, toti banii vor fi donati la UNICEF. Lasand la o parte acest aspect si numarul imens de comisioane anulate, vroiam sa discutam putin despre valoarea comisioanelor, care dupa cum puteti vedea in imagine nu este prea fantastica. Nu stiu cum e la voi dar la mine se pare ca au disparut comisioanele mari. Nu mai cumpara lumea produse scumpe? Sunt oarecum surprins sa vad comisioane extrem de mici, asta in conditiile in care peste 60% din comisioanele mele aveau valori peste 50 lei iar acum procentul e mult mai mic. La voi cum se prezinta situatia?
P.S. De la trecerea in PS 2.0 se intampla doar chestii ciudate, devin din ce in ce mai suspicios...
Ultima modificare făcută de LensFlare; 4th September 2013 la 17:06.
explicatia pentru anulari - "vânzările corporate nu se includ în profitshare, că acolo sunt negociate discount-uri separate și interfața eMAG este folosită doar pentru a nu mai da comanda prin fax/email"
scrie undeva in termeni de vanzari corporate/noncorporate? inca un artificiu? stay tuned, in curand si la evomag![]()
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)