Am migrat pe data de 30 daca retin eu minte. Voucherul a fost solicitat si emis inainte de migrare si l-am folosit. Cum spuneam, in Profitshare 2.0 am intrat cu 2,3 lei.
Am migrat pe data de 30 daca retin eu minte. Voucherul a fost solicitat si emis inainte de migrare si l-am folosit. Cum spuneam, in Profitshare 2.0 am intrat cu 2,3 lei.
Felicitari, arata bine!
N-ai spus media de click-uri pe zi, dar oricum se vede ca ai si un trafic frumos.
La mai multe!
Ce vezi in coloana din stanga sus la CASTIG CURENT sunt comisioanele care erau in asteptare pana in 30 iunie si care au fost aprobate luna asta. Ce vezi pe mijloc la "Total comisioane in perioada selectata" sunt statisticile pentru luna in curs. Suma din stanga sus cuprinde si com aprobate pe care le vezi pe mijloc pentru luna in curs.
LE: Vad ca a raspuns si Claudiu mai sus.
Multumesc pentru lamuriri.
@Claudiu Farcas - Nu am zis ca e ceva in neregula. Nu traiesc din asta ca sa ma agit prea mult. Sunt bani de benzina.
Ultima modificare făcută de BlogDeProst; 10th July 2013 la 17:44.
La voi se contorizeaza linkurile PS? Eu am dat acum de test un click pe mai multe linkuri si nu apar in interfata de administare... e doar la mine?
Nu se actualizeaza la secunda.
Ok. Mai astept...
O vânzare astăzi... recurență de EXACT 11 ore. Noroc chior. Asta înseamnă mai nou profitshare...
emag.JPG
Tibi, care e procentul la perioada de recurenta in aceeasi zi pe ultimele 30 zile, pe contul tau? Care e comanda cu cea mai mare perioada de recurenta, din nou pe ultimele 30 zile?
Pe ultimele 30 de zile,
emag.JPG
... deci recurență maximă 24 zile.
(se pot observa zecimalele din procente, semn că totuși am avut ceva vânzări)
Luna curentă, de când emag este afiliat:
emag2.JPG
... recurență maximă 2 zile, pentru o singură comandă. 3 comenzi sunt cu recurență minimă.
Am înteles că o fi sezon de concedii, oamenii alocă în alte părți banii, etc. Însă situația s-a schimbat radical de când emag a devenit afiliat.
Probabil un comentariu similar, cu cele 2 rapoarte va fi și mai elocvent la sfârșitul lunii.
Voi, ca și companie distinctă, Conversion Marketing, ar trebui să aplicați "legea" și pentru emag, că ceilalți advertiseri nu umblă cu newslettere "resetoare".
Apreciez că urmărești acest topic. Ai putea să fi total indiferent, în "silenzio stampa". Profitshare 2.0 mai are șanse să reglementeze ceva prin faptul că tu mai culegi din feedback.
Ultima modificare făcută de tibi78; 11th July 2013 la 13:12.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)