Pagina 123 din 410 PrimulPrimul ... 2373113121122123124125133173223 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.221 la 1.230 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@lovelife eu nu am vazut nici un magazin IT in 2Parale care sa dea comision din valoarea cu TVA.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

comisioanele in 2p sunt procent din valoarea fara tava si fara shipping a comenzii.
    diferenta se face la plata, singurii care primesc +TVA sunt SRL urile platitoare de tva ( acestea factureaza totalul comisioanelor platibile adaugand tva )

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    26

Implicit

Oare mi se intampla doar mie ca in profitshare 2.0 sa se raporteze mai putine clicuri decat trimit eu? Am trimis un mail si la cei de la profitshare sa vad ce zic. Pot dovedi asta si cu analytics si cu bitly. Mai este cineva care are aceeasi problema?
    LE: in vechea platforma se raportau mai multe . mai ales cand le scurtai cu bitly se contorizau ca si click.
    Ultima modificare făcută de floryn; 27th April 2013 la 11:40.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    50
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

869 produse noi in afiliere, marca AVON

869 produse noi in afiliere, marca AVON. Comisionul oferit pentru vanzarea acestor produse este de 6%, iar durata cookie-ului este de 30 de zile de la momentul click-ului intr-un instrument de promovare.

Cum vi de pare comisionul de 6%, stiind ca un reprezentant Avon ia 20-40%? Ar trebui pus in calcul si faptul ca un reprezentant dupa ce face vanzarea si livreaza produsul.
    Vremea Cluj ido. Meteo Ploiești pentru 15 zile.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Avon este vandut de carespot, nu de emag. Deci, minus comision carespot, minus comision emag, minus comision profitshare... ce sa mai ramana?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

@Claudiu Farcas, dat fiind ca esti reprezentantul oficial emag pe forum, te rog sa imi spui daca se pot folosi simultan, pe acelasi site, bannere si linkuri atat ale emag cat si ale competitorilor directi, ma refer aici in special la Altex, dar evident intra in discutie si 2p. Mai pe concret, pot folosi, de exemplu, in sidebar, atat bannere altex cat si bannere emag? Pot folosi deasemenea intr-un articol linkuri afiliate atat catre altex cat si catre emag?
    Sincer nu am vazut clar in tos, si as vrea un raspuns oficial, care cred ca ar fi util si multor dintre colegi.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

@Robyroy

Eu nu inteleg de ce lumea are impresia ca nu se pot folosi in acelasi timp bannere din eMAG Profitshare si bannere de la alte programe de afiliere. Linistit puteti folosi concomitent mai multe instrumente de afiliere, nu impunem noi astfel de limitari; inclusiv eu testez performanta si a altor retele/programe
    Recomandarea pentru linkurile text eMAG Profitshare este sa nu le folositi sub forma magazin A pret X, magazin B pret Y, magazin C pret Z; preturile se mai actualizeaza, informatiile pot fi gresite sau se poate ajunge la o forma de comparare de preturi, cu care intr-adevar nu suntem OK.

Apropo, sunt pe forum cu mult timp dinainte de a intra in echipa Profitshare, nu sunt reprezentant oficial eMAG, sunt angajat Conversion Marketing iar ce informatii va pot oferi eu sunt mai mult legate de Profitshare 2.0 si vin majoritatea in timpul meu liber, hai sa tinem cont de asta
    Informatiile oficiale vin doar pe canale oficiale - blog, support, Twitter/FB Profitshare.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    sub forma magazin A pret X, magazin B pret Y, magazin C pret Z;
    In concluzie atat timp cat nu e specificat pretul la eMag sau la alt magazin din Profitshare 2.0 totul e ok? Chiar daca la celelalte magazine este afisat pretul? Un exemplu clar:

Emag sau alt magazin din PS 2.0: verifica pret
    Magazin X: 10 lei
    Magazin Y: 11 lei

sau se accepta doar:

Emag sau alt magazin din PS 2.0: verifica pret
    Magazin X: verifica pret
    Magazin Y: verifica pret

P.S. As dori, daca se poate, un raspuns clar, pentru ca in trecut (folosind canalele oficiale) nu am fost lamurit.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 11th May 2013 la 15:22.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Claudiu. Multzam de lamuriri.Te-am intrebat pentru ca PS sunt oleaca mai rigizi decat alte platforme cel putin asa spune "folclorul". Nu ca ar fi un lucru neaparat rau sa fii mai rigid.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @Claudiu. Multzam de lamuriri.Te-am intrebat pentru ca PS sunt oleaca mai rigizi decat alte platforme cel putin asa spune "folclorul". Nu ca ar fi un lucru neaparat rau sa fii mai rigid.
    Cu placere.

@Lensflare
    Daca ti-as raspunde ca e OK, tu maine o sa iti faci un agregator de produse din feeduri preluate din te miri ce surse, adaugi niste linkuri Profitshare, faci link building si poti sa urci mai sus ca magazinele online, fie ele din PS sau alte retele. Fara alt continut sau continut care nu are treaba cu decizia de achizitie.
    Ma rog, nu e un lucru rau ca un proiect de afiliere sa fie mai sus pe un keyword decat un magazin online, insa conteaza mult calitatea continutului si daca vizitatorii primesc ceva mai bun decat scrie in specificatiile de produs pe magazinul online.

In opinia mea, depinde de added value, e mai misto sa faci un review complet si util si eventual la sfarsit sa adaugi linkuri ca produsul X se gaseste la magazinul A, B si C.
    Pretul nu e singurul criteriu de achizitie, de ce ti-ai centra activitatea de afiliere strict pe pret?

Nu ganditi site-urile de afiliere ca o metoda de a plasa cookie-uri, dezvoltati continut util, dezvoltati proiecte pe care vizitatorii revin si vor da click pe linkurile de afiliere chiar constienti si multumiti ca veti fi recompensati pentru asta daca ei cumpara. E mai sanatos si nu iti bati capul cu TOS-uri si deschide calea spre colaborari preferentiale cu advertiserii.

Este mult de discutat despre calitatea si plasarea linkurilor de afiliere, voi reveni curand cu update in care vom lamuri mai bine, pe blog

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19