Nu am vazut nicaieri specificat daca vor fi doar advertiseri din sectorul IT sau daca vor fi si din alte domenii cum ar fi fashion, etc.
Stiti cev legat de acest lucru ?
Nu am vazut nicaieri specificat daca vor fi doar advertiseri din sectorul IT sau daca vor fi si din alte domenii cum ar fi fashion, etc.
Stiti cev legat de acest lucru ?
Bineinteles! Surprize foooarte curand!
Pe profitshare.ro avem un mic formular pentru cei care sunt interesati sa intre in private beta![]()
m-am inscris si eu in lista de asteptareabea astept sa testez si eu in toata reteaua mea de siteuri
![]()
@adstart probabil vor fi din toate domeniile din moment ce isi propun "ca Profitshare 2.0 sa fie cea mai performanta retea de afiliere din Europa Centrala si de Est, care sa livreze cele mai bune rezultate, atat pentru afiliati cat si pentru advertiseri". (via pahomi.ro)
Daca intram in BETA mai putem genera vouchere?![]()
Nu, asa cum s-a anuntat, in Profitshare 2.0 nu se vor genera vouchere.
Eh, nu sunt chiar atat de curios.![]()
Si eu am facut solictiare pentru private beta, mi-era dor de Flanco.
+1 pentru bannere
Mai vreau un ultim voucher eMAG și bag și eu solicitarea! Sunt nerăbdător!
Am trecut azi la profitshare 2.0 . Parca regret si sunt intristat cat vad cate retineri/impozite se aplicaAstept sa vad prima plata sa vad exact cu cat raman. Am ales impozitarea cu 16% ...
Legat de platforma? Lucrurile par interesante dar totusi mi-as fi dorit mai multe informatii: cum ar fi sursa promovarii (facebook, ppc , site )
Ar fi frumos daca se poate face o legatura din platforma cu contul de bitly. Linkurile scurtate prin site sa apara si in contul bitly.
Surpriza widgetul din site s-a transformat si apare si publicitate flanco, fara ca eu sa fi dorit asta.
Ultima modificare făcută de floryn; 25th April 2013 la 22:14.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)