Tom, cred și eu că și-au cumpărat sistemul sau ceva de genul. Până la urmă au câștigat timp.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Totuși, eu mă gândeam că au învâțat din experiența cu site-ul din Bulgaria unde au ales o platformă e-commerce competitivă și care nu e custom. Astfel au pus un magazin în picioare în câteva luni. Ce au în Bulgaria arată mai bine la prima vedere decât ce avem noi în România și se mișcă la fel de rapid (și traficul o fi mult mai mic).
Poate era o idee bună și cu un script de afiliere cumpărat. Dar, când ai mai multe resurse la îndemână (decât oricare magazin din RO) parcă nu poți alege/face ceva ce are/face tot românu'.
Să vedem ce o să fie din aprilie când Okazii și magazinul acesta (eBay vs Amazon, am putea spune) o să-și lanseze platformele de afiliere (din citite pe 'net). Afilierea pe Okazii e destul de tentantă pentru că din câte am văzut au trafic similar. Nu știu dacă și aceeași intenție de cumpărare.
O implementare care-mi place și displace în același timp la Altex Afiliere e acoperirea (obfuscate) codului. Sper să fie așa ceva și în Profitshare.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cât investiți lunar în afilierea Profitshare? (Timp, bani etc)
Încep eu.
Bani. Mi-e greu să calculez cât am investit în Profitshare (datorită naturii promovării diversificate), dar în afilierea din România luna trecută (februarie) am investit peste 5000 de RON (suma unor plăți facturi fără să mai pun TVA-ul) și mai am câteva "datorii neachitate". Nu pun la calcul taxele la stat, timp pierdut, soft-uri cumpărate, training-uri etc.
ROI-ul e pozitiv. Banii nu au fost aruncați pe geam.
Timp. Cât e nevoie, adică de la 4 ore pe până la 12 ore. Acuma că e primăvară-vară o las mai moale.
Au completat articolul despre Profitshare 2.0
[later edit] Plata prin intermediul cardurilor cadou eMAG va fi disponibila pana in momentul transferului in Profitshare 2.0. Transferul se va face intr-o perioada predeterminata, pentru fiecare afiliat in parte, in baza unei invitatii. Afiliatul poate da curs invitatiei in momentul in care este pregatit, eventual dupa ce a solicitat plata comsioanelor inregistrate prin intermediul cardurilor cadou eMAG.
Niciun afiliat nu va fi luat pe nepregatite cu transferul.
In plus, suntem in permanenta disponibili pentru suport.
Sunt curios cum converteste. Am un site dedicat rovinietelor, am sa fac un test de 1 saptamana.
Daca ar converti la fel de bine ca roviniete.ro, ar fi mai avantajoasa afiliere prin emag decat prin 2p
Din ce punct de vedere ar fi mai avantajoasa? Al ratei de conversie, nu? Comisionul e acelasi, iar in conditiile in care foarte curand nu se vor mai putea emite carduri cadou ...
Comisionul e acelasi insa poti lua comision si pe alte vanzari. Promovandu-i direct pe cei de la scala esti limitat doar la ceea ce vand ei.
Acum totul tine de cat de bine converteste emagul pe roviniete.
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)