Da, va mai dura pana gasim promovarea care merge cel mai bine.

E foar cool ca furnizorii care s-au inscris sunt interesati. (FloriLaBucuresti a facut upload la bannere cu toate produsele care s-au vandut anul trecut bine, FunGift a oferit cupoane speciale exclusiv pentru afiliati, Tuatara e in mega sale mode si sunt la preturi mega ieftine so nu stiu daca vor oferi reduceri - si au chestii super faine, la CaptainGo se lucreaza la ceva dar care nu va fi gata de Valentines).

Ar fi OK sa incepem experimente. Daca nu merg cupoanele data viitoare sa facem un plan cu altceva. Mai mult decat simple bannere. Cumva consumatorii sa fie impulsionati sa cumpere.

Decat bannere cred ca mai OK ar merge un post scris la modul sincer despre un produs care chiar v-a placut. Si apoi un link de cumparare, si o incurajare ca e OK magazinul si mai ieftin ca in real life shopping.

Toata lumea scrie despre experientele negative avute cu magazine, si mai putin despre cat de cool e Tuatara si ce customer support misto au. Sau cum FunGift e cel mai mare site de cadouri din Romania, castigatorul e 'nshpemii de premii. Probabil ceva gen 2% din romanii care stau online stiu in ce magazine sa aiba incredere. Si e normal sa nu aiba incredere in ce zic magazinele despre ele insele. Promovati in ce aveti voi incredere, nu doar cu un banner, pentru ca userul va merge offline sa cumpere.

Noi vrem sa va ajutam! Ne lovim (ne asteptam) de treaba ca nu se face bani cand pui bannerul. Si e normal. Acum se observa lipsa rezultatelor pentru entitati care traiesc din vanzari online.

M.A. merge inafara datorita faptului ca cei de acolo fac asta de 10 ani. Suntem niste copii mici fata de ei, si ca sistem 2Parale, si ca si know-how de partea publisherilor. Experienta se va face in timp. Suntem foarte OK sa folositi PPC si alte metode, merge complementar cu M.A. Noi credem 100% (we eat our own shit) ca in timp putem face ceva care sa va aduca bani seriosi.