Încă testez, am adăugat şi eu widget-ul lor la sfârşitul săptămânii trecute, din ~200 vizitatori au fost doar 2 clickuri.
Intenţionez să mai păstrez widget-ul până la sfârşitul lunii curente, după care voi reveni şi cu păreri.
Încă testez, am adăugat şi eu widget-ul lor la sfârşitul săptămânii trecute, din ~200 vizitatori au fost doar 2 clickuri.
Intenţionez să mai păstrez widget-ul până la sfârşitul lunii curente, după care voi reveni şi cu păreri.
Azi m-a sunat un domn de la 2parale.
Mi-a explicat ca - cine stie din ce cauza - aff. code din codul generat de scriptul lor era gresit (era al userului de test in loc de codul userului actual).
Comisionul din vanzarea generata a fost adaugat la contul meu. Am primit un mail cu codul corect.
Deci mi se par cat se poate de corecti...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Si eu cred ca sunt corecti, n-am pus la indoiala asta.
Cu ocazia asta cel putin si-au prezentat produsul si pe seopedia. Nu stiu de ce n-au facut-o de la inceput. Inteleg ca a fost mult de lucru si este in continuare, dar Seopedia este totusi cea mai mare comunitate Seo din Romania, deci utilizatori care au cel putin 1 site in limba romana, dornici de a scapa de adsense -> targetati.
Referitor la problema mea ti-am dat mail. ( PM - dezactivat )
Cred ca ati castigat acum f. multi publisheri, cel putin pana pe 14 februarie. Trebuie doar sa-i pastrati![]()
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)