A mai testat cineva aceasta practica? Ce rezultate ati avut?
Am folosit PPC + 2parale cam 2 luni. Erau luni bune pentru acel produs.
Am investit ~600 lei in total (nu zilnic ci in anumite zile in care am vazut ca traficul sitului creste/se cumpara mai bine) si am scos ~1100 lei (aprobat+platit).
Dupa aceste aproape 2 luni, compania din 2parale a decis brusc sa nu mai accepte ppc "momentan". Am obervat politica noua dupa cateva zile de rulat adwords si mi-au fost anulate apoi toate comisioanele care au mai venit timp de 1 luna pe motiv ca au venit din PPC. Nu stiu daca e ok sa anulezi comisionul dupa ce ai o noua politica si clickul ce contine cookie a fost dat inainte de aceasta noua politica (nu mai conteaza). Au fost anulate si cateva comisioane venite de pe un website in acea campanie (anulate la gramada crezand ca toate sunt din PPC). Statistica imi arata acum ~1800 lei anulat dupa aceasta poveste...
Orice modificare de TOS intra in vigoare dupa o perioada minima egala cu recurenta. Trimite email la 2parale cu problema, au gresit.
Am corespondat cu cei de la companie direct. Au zis ca nu mai accepta ppc si bine pa. Nici comisioanele venite de pe website, in aceasi perioada ca si ppc nu au fost aprobate.
Ba chiar am dat cu greu de ownerul companiei care a zis ca se ocupa personal. Dupa 2 zile mi-a zis ca e o noua politica si sa fim sanatosi.
Incerc sa trimit un mail la 2P sa vedem ce se mai poate face.
Da, e o noua politica, dar ma repet, in contractul cu 2p ii scrie clar ca trebuie sa anunte inainte orice modificare. Logic, afiliatii trebuie sa stie cu ceva timp inainte si sa isi modifice actiunile/strategia. Ei au actionat abuziv.
Se (mai) poate promova link direct de afiliat prin adwords? A testat cineva? Ce rezultate ati avut?
Multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)