Mie imi apare "site suspended" cand incerc sa editez o reclama (parca in locul unde scria initial "Disapproved"). Asta dupa ce am editat-o de mai multe ori sperand ca va fi aprobata. Oricum motivele tineau de site, ca n-ar respecta "site policy". Referitor la istoric, nu stiu ce ar putea fi, e prima oara cand folosesc adwords iar adsense e activ pe site de anul trecut. Nu stiu daca e vorba de anumite poze mai deocheate care mi-au scapat cand l-am curatat (ref la ce sugera polooradea). De ex cand caut "matrimoniale" pe google imi apar reclame adsense la contact-direct.ro si alte cateva cu poze considerate de google ca adult inca din homepage. Ma gandeam sa nu fie o problema faptul ca folosesc si adsense pe site, insa din ce am mai citit ar tb sa fie ok.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ok, am primit raspuns de la google. S-ar parea ca a fost vorba de arbitraj. Cineva de la suport mi-a scris ca l-a verificat si lui i se pare ok, asa ca l-a trimis pt un review. Daca in 3 zile nu primesc raspuns favorabil ar trebui sa mai scot din reclame. Eu am maxim 3 reclame pe orice pagina, sper sa nu fie probleme.

Răspunde cu citat