Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
Clickurile in .com de pe AdSense sunt destul de bine platite, de exemplu pe nisa de insurance iei 1-2$/click aproape regulat, dar e foarte, foarte greu de adus traffic. Pe alte nise sunt clickuri decente, intre 10 si 50 de centi si treptat treptat ajungi la venituri destul de bune la traffic chiar ok.

Daca pe .ro ai nevoie de 2-3k unici/zi si aproape 100,000 impresii lunar pentru putin peste 100$, la aceleasi valori in .com ai putea sa faci de 3-4 ori mai mult.
cu insurance tot timpul a fost o fantezie legata de treaba asta....

insa eu am mult ,mult mai putin trafic decat zici tu si scot 100$ cu un singur site pe .ro .
Poate cum zice Krumel "Incercati nisarea, incercati SERPs, incercati continutul unic, incercat altceva. O sa luati click-uri bune si pe .ro" m-a ajutat sa mi creez o parere bunicica pe .ro .
Eu unul am renuntat cam acum 1 an la .com cand am incercat sa aduc un site sus si nu prea mi-a iesit deloc , comparat cu un site care l-am adus in .ro mult mai usor pe acelasi gen de concurenta. M-am obisnuit cu continutul in romana, pot crea usor unique content singur si nu stiu.
Oricum, dupa ce termin cu ce am acuma pe .ro chiar am sa incerc sa merg pe o nisa mica in .com sa vad ce iese.