Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Cele mai bune banci pentru incasari cecuri Adsense

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    18

Implicit

Merci, köszi

madalincristian.ro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th September 2018
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutare tuturor,

Scriu aici, pentru că am făcut recent o prostie la care nu am gasit nicaieri o solutie clara despre cum as putea sa o repar.

Prostia este ca am completat recent in contul Adsense datele pentru modalitatea de plata prin CEC.

Zilele trecute m-am trezit cu un plic de la Google Irlanda in care era un cec cu banii castigati din Adsense.

Acum problema este ca nu pot incasa banii decat de la o sucursala Citi din Milano din ce am vazut pe cec (in Romania Citi fiind luat de Raiffeisen, dupa cum citisem undeva).

Ideea este ca plata asta s-a facut automat, eu dorind sa strang mai multi bani inainte de a ii retrage.

As vrea sa ii contactez cumva pe cei de la Google sa anuleze plata asta si sa imi storneze banii in contul adsense.

Mentionez ca am sters modalitatea de plata prin cec din contul adsense si am adaugat plata prin WU.

De asemenea, am marit pragul de plata la limita maxima, pentru a evita astfel de situatii.

Am gasit pe net ca dupa 60 de zile daca nu scot banii pot cere reemiterea cecului (dar nu vreau asta) si dupa 1 an se intorc inapoi in contul adsense, insa as vrea sa rezolv problema asta mai rapid.

Unde as putea gasi o adresa de mail de contact sau ceva?

Multumesc!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Are cineva cont la ING in Euro? Am inteles ca astia au si bancomatre de unde poti retrage euro de pe cardul in euro [ e ok si in lei de pe cont in euro, poate stie cineva daca e avantajos - in ideea sa nu fie mai scump ca la schimb euro - lei la primire + retragere gratuita bancomat ] ( am acum la BCR si nu au varianta bancomat in Euro, deci te usuca la extragerea la ghiseu ).

@ madalincristian.ro : din ce stiu eu daca ai blocat platile si nu incasezi banii pe cec ei revin automat in contul AdSense [ cel putin asa era candva, inclusiv la Western - am avut si CEC si Western cu multi ani in urma ]. Mai simplu iei contact cu ei [ persoana - nu stiu daca e valabil pentru orice venit, peste 1000 de euro lunar sigur merge ].
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    12
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    226
    Putere Rep
    12

Implicit

Citat Postat în original de madalincristian.ro Vezi Post
    Salutare tuturor,

Scriu aici, pentru că am făcut recent o prostie la care nu am gasit nicaieri o solutie clara despre cum as putea sa o repar.

Prostia este ca am completat recent in contul Adsense datele pentru modalitatea de plata prin CEC.

Zilele trecute m-am trezit cu un plic de la Google Irlanda in care era un cec cu banii castigati din Adsense.

Acum problema este ca nu pot incasa banii decat de la o sucursala Citi din Milano din ce am vazut pe cec (in Romania Citi fiind luat de Raiffeisen, dupa cum citisem undeva).

Ideea este ca plata asta s-a facut automat, eu dorind sa strang mai multi bani inainte de a ii retrage.

As vrea sa ii contactez cumva pe cei de la Google sa anuleze plata asta si sa imi storneze banii in contul adsense.

Mentionez ca am sters modalitatea de plata prin cec din contul adsense si am adaugat plata prin WU.

De asemenea, am marit pragul de plata la limita maxima, pentru a evita astfel de situatii.

Am gasit pe net ca dupa 60 de zile daca nu scot banii pot cere reemiterea cecului (dar nu vreau asta) si dupa 1 an se intorc inapoi in contul adsense, insa as vrea sa rezolv problema asta mai rapid.

Unde as putea gasi o adresa de mail de contact sau ceva?

Multumesc!
    Nu stiu exact cum e acum... dar acum ceva ani buni eu primeam cec-uri de la google si le scoatem din ro... de la bcr parca... tre sa se poate sa ii scoti din ro si acum.

madalincristian.ro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th September 2018
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Am sunat la n bănci și au zis că nu mai merge.
    Plus că oricum e greșit blocul pe cec (nu e trecut complet) deci...
    Dar as vrea o adresa de e-mail la care să le spun situația.

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    13th March 2014
    Posturi
    428
    Putere Rep
    22

Implicit

Salutare. Ce banca mai folositi in prezent pentru a incasa banii din Adsense?

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    37

Implicit

Sunt și eu interesat de răspunsuri. Raiffeisen are comision mare la retragerea în euro (2%).

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de eRwin Vezi Post
    Sunt și eu interesat de răspunsuri. Raiffeisen are comision mare la retragerea în euro (2%).
    Eu am batut la usa majoritatilor bancilor, la toate este comision am la fel 1,5 2,5%, singura posibilitate de a retrage fara comision este sa formezi la termen depozit si sa lichidezi in ziua expirarii.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    44
    Posturi
    302
    Putere Rep
    22

Implicit

ING sau Transilvania. Cont euro sau lei, conversia se face automat.

Trimis de pe al meu LIO-L29 folosind Tapatalk

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. incasari adsense pe firma/PFA
    De Emil Chelariu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 6th November 2010, 09:31
  2. cecuri adsense
    De voidcode în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st August 2008, 17:52
  3. HITBLOG - unul din cele mai bune topuri
    De extremezone în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 7