Merci, köszi![]()
Merci, köszi![]()
Salutare tuturor,
Scriu aici, pentru că am făcut recent o prostie la care nu am gasit nicaieri o solutie clara despre cum as putea sa o repar.
Prostia este ca am completat recent in contul Adsense datele pentru modalitatea de plata prin CEC.
Zilele trecute m-am trezit cu un plic de la Google Irlanda in care era un cec cu banii castigati din Adsense.
Acum problema este ca nu pot incasa banii decat de la o sucursala Citi din Milano din ce am vazut pe cec (in Romania Citi fiind luat de Raiffeisen, dupa cum citisem undeva).
Ideea este ca plata asta s-a facut automat, eu dorind sa strang mai multi bani inainte de a ii retrage.
As vrea sa ii contactez cumva pe cei de la Google sa anuleze plata asta si sa imi storneze banii in contul adsense.
Mentionez ca am sters modalitatea de plata prin cec din contul adsense si am adaugat plata prin WU.
De asemenea, am marit pragul de plata la limita maxima, pentru a evita astfel de situatii.
Am gasit pe net ca dupa 60 de zile daca nu scot banii pot cere reemiterea cecului (dar nu vreau asta) si dupa 1 an se intorc inapoi in contul adsense, insa as vrea sa rezolv problema asta mai rapid.
Unde as putea gasi o adresa de mail de contact sau ceva?
Multumesc!
Are cineva cont la ING in Euro? Am inteles ca astia au si bancomatre de unde poti retrage euro de pe cardul in euro [ e ok si in lei de pe cont in euro, poate stie cineva daca e avantajos - in ideea sa nu fie mai scump ca la schimb euro - lei la primire + retragere gratuita bancomat ] ( am acum la BCR si nu au varianta bancomat in Euro, deci te usuca la extragerea la ghiseu ).
@ madalincristian.ro : din ce stiu eu daca ai blocat platile si nu incasezi banii pe cec ei revin automat in contul AdSense [ cel putin asa era candva, inclusiv la Western - am avut si CEC si Western cu multi ani in urma ]. Mai simplu iei contact cu ei [ persoana - nu stiu daca e valabil pentru orice venit, peste 1000 de euro lunar sigur merge ].
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am sunat la n bănci și au zis că nu mai merge.
Plus că oricum e greșit blocul pe cec (nu e trecut complet) deci...
Dar as vrea o adresa de e-mail la care să le spun situația.
Salutare. Ce banca mai folositi in prezent pentru a incasa banii din Adsense?
Sunt și eu interesat de răspunsuri. Raiffeisen are comision mare la retragerea în euro (2%).
ING sau Transilvania. Cont euro sau lei, conversia se face automat.
Trimis de pe al meu LIO-L29 folosind Tapatalk
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)