Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: TOS pentru Google AdSense Standard Online - si la voi?

Afișare hibrid

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    44
    Posturi
    224
    Putere Rep
    35

Implicit

Comunicări doar cu Google . Sunteţi de acord cu direcţionarea către Google, şi nu către altă agenţie publicitară, a oricărei comunicări cu privire la orice Anunţ(uri) sau Link-uri expuse în legătură cu Bunurile Dvs.

la mine e in romana dar tot asta cam inteleg si eu. oricum daca e asa e ciudat si cred ca renunt, eventual trec pe neogen.
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de DubluQ Vezi Post
    Comunicări doar cu Google . Sunteţi de acord cu direcţionarea către Google, şi nu către altă agenţie publicitară, a oricărei comunicări cu privire la orice Anunţ(uri) sau Link-uri expuse în legătură cu Bunurile Dvs.
    Parca n-ar fi in limba romana! Am citit de cinci ori si nu inteleg ce vrea sa comunice exact acest paragraf. Cineva mai priceput sa ne traduca?

-----

Update: merci BIG

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Ok azi s-a actualizat si la mine TOS-ul. Acum vad clar cerintele si se pare ca modelul meu de privacy policy e incomplet. Am gazit o varianta care cred ca e perfecta, avand in vedere ca e in curtea Google: YouTube - Broadcast Yourself.

Partea care ne intereseaza e:

Third-party Advertisers, Links to Other Sites

YouTube allows other companies, called third-party ad servers or ad networks, to serve advertisements within the YouTube Sites. These third-party ad servers or ad networks use technology to send, directly to your browser, the advertisements and links that appear on the YouTube Sites. They automatically receive your IP address when this happens. They may also use other technologies (such as cookies, JavaScript, or Web Beacons) to measure the effectiveness of their advertisements and to personalize the advertising content you see.

YouTube does not provide any personally identifiable information to these third-party ad servers or ad networks without your consent or except as part of a specific program or feature for which you will have the ability to opt-in or opt-out. However, please note that if an advertiser asks YouTube to show an advertisement to a certain audience (for example, men ages 18-34) or audience segment (for example, men ages 18-24 who have viewed certain channels of content) and you respond to that advertisement, the advertiser or ad-server may conclude that you fit the description of the audience they are trying to reach. The advertiser may also use information regarding your use of the YouTube Sites, such as the number of times you viewed an ad (but not any personally identifiable information), to determine which ads to deliver to you.

You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers or ad networks (see links below) for more information on their practices and for instructions on how to opt-out of certain practices. YouTube's privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites.

Currently, YouTube has relationships with the following third-party ad servers or ad networks:

DoubleClick
    http :// www. doubleclick .net/us/corporate/privacy
    Google, Inc.
    http :// www. google. com/privacypolicy.html
    Inlocuiti YouTube cu "the Site" si adaugati aceasta portiune la exemplul meu de pe prima pagina si cred ca e bullet-proof.

Daca nu va jucati cu date demografice cred ca puteti sa editati partea respectiva ca sa nu va speriati userii. Mai ales pe .ro ca stiu ca romanii se panicheaza usor cand e vorba sa faca cineva bani pe spinarea lor.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de eRwin Vezi Post
    Parca n-ar fi in limba romana! Am citit de cinci ori si nu inteleg ce vrea sa comunice exact acest paragraf. Cineva mai priceput sa ne traduca?

-----

Update: merci BIG
    Eu cred ca vor sa te plangi lor si numai lor despre reclamele google pe care le afisezi (de parca ar fi altcineva mai in masura la care sa te plangi )
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google AdWords pentru domenii care au Google AdSense
    De gabi99 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th October 2009, 15:33
  2. Ofer 1Ron pentru fiecare firma standard inscrisa
    De d_alinus2004 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th September 2009, 19:02
  3. Vand Licenta IPB Standard + CommunitySEO Perpentual
    De saw în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th April 2008, 14:57
  4. Cautare pentru magazine online
    De danielbuca în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 7th September 2007, 01:15
  5. Google Adsense Pentru Site-urile In Romana?
    De Stelian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 10th March 2006, 10:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •