sa fie oare ca site1.com e indexat de goolge...si site2.com nu e ?
s-au mai uitat si altii pe siteuri..nici la ei nu apar?
da si tu linkuri sa ne uitam...
sa fie oare ca site1.com e indexat de goolge...si site2.com nu e ?
s-au mai uitat si altii pe siteuri..nici la ei nu apar?
da si tu linkuri sa ne uitam...
Totusi intre cele versiuni ale paginii exista diferente. Pe varianta finala, in care nu apar deloc anunturile, ar trebui sa apara 3 casute de adsense.
Ce am facut eu, am copiat codul sursa si l-am salvat ca html. Daca e html chior, fara sa incarce nici o resursa externa nu mai e nici o problema. Apar reclamele cum trebuie. Eventual poti verifica sa nu fie vreo problema din css sau ce alte resulte externe mai apeleaza.
Succes!
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Vezi in logurile site-ului unde nu-ti apar reclamele daca Mediapartners (botul Google pentru care citeste paginile in vederea stabilirii reclamelor contextuale care trebuiesc afisate) ti-a citit paginile. In mod normal acest bot "vine" la prima accesare a unei pagini daca ai codul AdSense pus corect pe pagina respectiva. Daca botul respectiv a citit pagina si daca exista continut suficient pe pagina ar trebui sa se afiseze reclame.
Cauze posibile (dar putin probabile) pentru care nu se face afisarea: eroare in codul AdSense pe pagina, restrictionarea accesului Mediapartners la site. Sau poate altceva, astea au fost doar niste posibilitati.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)