Citat Postat în original de EnKumber Vezi Post
pe mine m-au banat dupa o luna aprox . si i-am anuntat la fel, mi-au multumit etc ... la tine a trecut luna ?
Da, asta a fost prin iulie. De obicei eu monitorizez foarte atent fiecare site si fiecare channel si atunci am observat pe un channel, 35 impresii si cam 98 de clickuri sau ceva in genul, adica ceva foarte grosolan.

Am primit doua paymenturi de atunci si sper sa il primesc si pe asta din octombrie.

Pentru ceilalti, nu stiu ce sa zic, si eu tot aud povesti cu adsense dar stiti fiindca nu mi s-a intamplat niciodata mie , inca zic ca nu are cum sa mi se intample. Mi se pare ca am scris o data pe aici un post despre cum ai putea sa te protejezi de clickuri invalide, poate ajuta pe cineva.

Si daca sunt banat de la adsense nu e mare problema pentru mine, am si alte surse de monetizare, si daca pierd toate sursele de monetizare, iar nu e nici o problema, nu traiesc din ce castig online. Probabil asta iti da si o oarecare siguranta, dar oricum big, postul tau a fost tare amuzant. Tragico-comic.