Rezultate 1 la 10 din 612

Subiect: NOU! Google plateste si prin Western Union

Afișare hibrid

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Deja ma intriga atot-stiutorii de pe forum si mai ales acei care au impresia ca suntem analfabeti, o boaba de engleza cred ca stie fiecare din noi si nu cred ca e cazul sa vina cineva sa ne spuna "Deci, maxim 35 de zile"...

Buuun, am terminat cu prima idee... a doua idee e sa aveti nitica rabdare sa vedem ce se intampla azi-maine... personal am cerut re-emiterea a doua cec-uri operatiune procesata in data de 8 octombrie 2007 si acum astept sa vad daca va intra in plata pe luna in curs sau abia in luna noiembrie...

In alta ordine de idei ca sa fiu in ton cu panicarzii mai e un aspect la care trebuie sa va ganditi : nici un operator WU nu foloseste pentru plati cursul oficial BNR ci unul propriu care include comisionul de schimb valutar iar daca acesta este prea mare s-ar putea sa va intoarceti la clasica metoda cu cec-uri si la luni bune de asteptare caci iesiti mai ieftin...

radetzy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th June 2006
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Deja ma intriga atot-stiutorii de pe forum si mai ales acei care au impresia ca suntem analfabeti, o boaba de engleza cred ca stie fiecare din noi si nu cred ca e cazul sa vina cineva sa ne spuna "Deci, maxim 35 de zile"...
    Nu mai stiu exact daca aici pe seopedia sau pe forumul softpedia am vazut ca s-a sters un topic tocmai pentru ca era un articol scris doar in engleza. De aceea am dat raspunsul si in romana.

In fine, daca raspunsul nu e bun sau jignitor se poate edita sau sterge.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. google plateste prost?
    De suMMer în forumul Adsense
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 10th January 2010, 11:47
  2. Incasari Western Union
    De alecs în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th June 2009, 19:51
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th November 2008, 13:24
  4. Adsense: Plata maxima Western Union