Daca Google mi-a inchis contul de adsense acum cativa ani, mai exista vreo sansa sa ma "ierte" de greseli si sa mi-l reactiveze?
Daca Google mi-a inchis contul de adsense acum cativa ani, mai exista vreo sansa sa ma "ierte" de greseli si sa mi-l reactiveze?
clickuri pe propriile reclame
Foloseste careva aplicatia de Adsense pe telefon ?
Am incercat sa o instalez si eu si cand ma loghez imi zice ca pe adresa de email nu exista contul..
Merge, dar daca ai contul inchis, cum vrei sa existe?
Am alt cont pe un site nou.
Probabil se conecteaza by default cu datele de login pt android, acolo unde nu ai cont.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Mai degraba cred ca nu functioneaza pentru ca nu au autorizat inca, adica nu am primit OK-ul definitiv.
Pai asta e motivul pentru care nu functioneaza. Cel mai probabil isi vor da seama ca esti tot tu, cu un alt cont daca te vei conecta asa cum incerci sa faci.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sa speram ca nu pentru ca am adaugat contului un blog care nu a avut niciodata adsense pe el.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)