Ridicat ieri prima plata de la gogu ..
278 lei curati.. si munciti .. nici o problema la raifffeisen![]()
Ridicat ieri prima plata de la gogu ..
278 lei curati.. si munciti .. nici o problema la raifffeisen![]()
Eu unul am preferat in dolari, avand in vedere ca rata de schimb e in crestere![]()
Consumator şi producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Am ridicat banii acum 3 zile de la un Exchange care avea si serviciu WU, numai ca nu era imediat. A trebuit sa completez formularul WU cu datele mele ale lui Google, suma trimisa de google catre mine + Codul de transfer al banilor. A pus doamna pe fax, dupa 2 min (mi-a spus ca dureaza pana la 30 min) a venit confirmarea, banii erau trimisi. Am primit exact suma care a spus google ca mi-o da. Nu comision, nu nimic. Am venit acasa si am verificat contul sa vad daca comisionul a fost luat din banii ramasi in cont si fericire, banii sunt la locul lor.
PS Am cerut sa imi dea $$$ nu RON pt. ca cursul la Exchange`ul respectiv era cam mic.
am ridicat si eu banii prin WU. timpul petrecut la giseu a fost de 15 minute. suma era exact cea din rubrica plati din contul de adsense. usor si comod![]()
Salutare
Pentru veteranii adsense am o intrebare... plata pe noiembrie se emite pana in revelion sau dupa (ma gandesc ca ar putea fii intarzierii cu sarbatoriile)... sa stiu si eu cum imi distribui bugetul![]()
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Din cate tin minte, in anii anteriori a venit mai devreme decat de obicei.
Anu' trecut, pe 26 a fost emisa plata si pe 27 am ridicat banii prin WU. Nu cred ca-s motive sa intarzie..
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
e super atunci...multumesc pentru raspunsuri
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Google a facut cateva modificari minore. Postul complet este acesta.
Pe scurt:
- limita pana la care poti sa iti ridici banii a crescut de la 35 de zile la 60
- daca suma depaseste 5000 USD (cat e limita pe WU in Romania), iti trimit banii in aceeasi luna, in doua sau mai multe serii. Inainte, daca suma depasea pragul admis, banii erau trimisi pe cec, metoda traditionala.
Numai bine,
Mihai.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
pentru luna decembrie, si-a ridicat cineva banii?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)