are cineva idee daca exista o data limita pana la care se pot ridica castigurile? de exemplu eu nu mi-am scos inca banii pe aprilie, desi plata a fost emisa pe 5 mai (stiti ca a fost acea amanare). Si nici nu ma grabesc![]()
Sper sa nu ma insel, dar cred ca poti sa-ti ridici banii in termen de 6 luni de la emiterea platii, asteapta totusi sa-ti mai confirme si altcineva.
Daca nu te grabesti sa-ti scori banii de ce nu iti setezi din cont optiunea de a nu-i primii lunar?
28 Mai Plată emisă - foarte prompti luna aceasta![]()
Un mic sfat de la un om patzit: nu lasa bani in contul de adsense de la o luna la alta! Se poate intampla ceva neprevazut si ramai cu buza umflata (ma refer la suspendarea contului)... vb aia: ce-i in mana, nu-i minciuna
Edit: uitasem sa precizez ca paguba inregistrata a fost cu 3 zerouri![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Azi ma duc si eu sa imi ridic primii bani prin WU. Ma duc inarmata cu absolut toate datele posibile(sum,a adresa google, mtcn, etc), si sper sa nu am probleme. Oricum, intentionez sa merg intr-un loc cu cel putin 3 sedii diferite de WU, just in case. O sa va povestesc cum au decurs lucrurile, in caz ca sunt si alte persoane de Iasi care vor sa stie care banca e mai ok .
in mod normal lucrurile ar trebui sa decurga bine la orice banca te-ai duce mai ales intr-un oras mare precum Iasi
:)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)