DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Vad ca se recomanda pe site la Adsense sa astepti intre 3-6 saptamani pentru PIN. La mine scrie ca ce mai recent PIN a fost "produs" pe 9 mai, mai astept nitel, ca nu a venit.
De pe 28 ianuarie 2005 a inceput treaba cu pinurile, cine are cont dinainte nu are nevoie de pin.
Pana la urma mai raspunde careva la mailurile trimise la adsense-ro @ google.com ? Inainte raspundeau in maxim 2 zile... Acum au trecut vreo 10 zile si le-am trimis vreo 2 mailuri. Dar na, normal, organizare "Made in Romania". Credeam ca se respecta. Daca dau de ex un mail la Orange sau Vodafone, imi raspunde in aceeasi zi, si chiar ma si suna pt orice fleac de intrebare. Ma asteptam la altceva din partea lui "Google"......
Cum arata plicul cu pinul, chiar asa cum arata la ei pe site? Cu google scris mare pe el?
Este un plic din carton de marimea unei felicitari cu sigla Google pe fata in stanga sus ,impreuna cu adresele destinatarului si expeditorului , iar pe verso numai cu sigla Google - mare. Siglele sunt color.
Voua va mai raspunde cineva la mailuri la adsense-ro @ google.com ? Am trimis vreo 3 mailuri, primul acum vreo 2 saptamani, si nu primesc nici un raspuns.
SI la mine e la fel situatia, eu am zis ca s-au saturat de mine, dar vad ca si pe alte forumuri se plange lumea ca nu mai raspunde adsense RO.
Poate is in vacanta, ca erau doar 2, Otilia si inca unul(ei 2 mi-au raspuns la cateva mailuri, poate or fi si altii)
am primit mailul de confirmare ca au trimis plicul pe 29 iunie, acum astept pinul si vreau sa scot banii ca am 108 $![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)