Salutare! am disponibil un domeniu pe care ma gandeam sa il pun adsense pe el . SIteul este despre noutati filme , trailere si tot ce tine de filme dar nimic piratat! Se poate pune adsense pe genu asta de site ?
Salutare! am disponibil un domeniu pe care ma gandeam sa il pun adsense pe el . SIteul este despre noutati filme , trailere si tot ce tine de filme dar nimic piratat! Se poate pune adsense pe genu asta de site ?
Da. Am un site de genu acceptat insa raportul de trailere fata de recenzii, stiri si alte chestii este mic. Paginile cu trailere au si text.
Da, confirm ca se poate, dar ai grija sa ai text suficient [ 350 + cuvinte ].
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Se poate...si eu detin asa ceva...dar ai grija sa nui pui nimic cu film online...titlu descriere etc...am patit eu...am pus Titlu film apoi Online Trailer si mi-a banat postarea(adica nu afisa adsense in ea) cu mesaj ca daca nu sterg...in 5 zile o sa fie tot siteul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)