Distribuiri pe Facebook?La mine e in limite normale 14 -15 mii deci nu cred sa fie bug.
Distribuiri pe Facebook?La mine e in limite normale 14 -15 mii deci nu cred sa fie bug.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ar fi bine sa fie asaDar totusi numarul de clickuri nu a crescut, e in limitele normale. CTR-ul e extrem de scazut 0,10%, mult sub normal.
Nu contorizez traficul de pe site, dar daca era un spike in trafic ar fi trebuit sa vad o crestere a resurselor consumate in Cpanel. Si e in limitele normale. Pare un bug Adsense.
Mi-am amintit ca am facut ceva ieri, am setat sa nu mai afiseze spatii goale daca nu sunt reclame potrivite, sa afiseze anunturi de la alta adresa. Pusesem sa-mi afiseze de la chitika (vroiam sa-i testez cu ocazia asta). Sa fie problema din cauza asta? Cand intru pe site vad ca in unele spatii unde ar trebui sa se afiseze reclame apare un screenshot al site-ului si scrie Not Found. Am scos acum, sa nu mai afiseze de la Chitika, dar tot apare cate un screenshot (probabil pt ca nu sunt reclame, eu intrand de pe ro de obicei vedeam multe spatii goale).
M-am uitat acum si doar la 2 reclame apare numarul de vizualizari exagerat (cea mai importanta, care e sus si reclama din sidebar). E anormal, pt ca cam in toate paginile am si o reclama la sfarsitul articolelor. Iar la reclama asta apar vizualizarile in limitele normale. Nu ar avea cum sa creasca numarul de vizualizari la reclama de sus si la cea din sidebar fara sa creasca in acelasi timp si la cea de jos. Ce-o fi asta?
Ultima modificare făcută de CipriaN; 6th April 2017 la 16:14. Motiv: completari
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)