Salut, tocmai mi-am activat un cont nou pe Adsense (ca sa nu mai platesc impozitele in Italia mi-am facut SRL in Romania, ies mai ieftin asa), luni am creat contul pe Google, marti era deja aprobat. Din experienta mea pot sa iti spun ca nu conteaza vizitele, nici numarul mare de articole sau vechimea site-ului (cum deseori citesc pe diferite forumuri), ci calitatea si utilitatea articolelor, un design placut si mai ales o structura intuitiva a site-ului.

Pentru ca nu mai tineam minte cate zile te tine Google cu banerele albe si ca sa nu pierd bani bagand la aprobare un site care deja produce cu Adsense, am bagat la aprobare un site din PBN-ul meu, domeniul era cumparat mai demult dar l-am pus online si am inceput sa-l dezvolt doar din Decembrie 2015. In 8 luni am publicat doar 24 de articole, dar toate scrise bine, de peste 1000 cuvinte fiecare. Vizite am doar intre 0-10 unici pe zi. Dupa cum vezi nu am nici vizite, nici vechime si nici un numar mare de articole publicate.

Am intrat 3 secunde pe site-ul tau si primul lucru pe care l-am observat este ca nu ai o pagina cu politica de confidentialitate a site-ului si nu avertizezi vizitatorii ca se pot plasa cookie. Google cere si tine foarte mult la treaba asta si exista si o lege in Romania care te obliga sa faci asta inca din 2012. Daca nu te pricepi sa faci pagina copiaza de la alti si pune noindex pe pagina. Ca sa avertizezi vizitatorii despre cookie sunt multe plugin-uri gratis pentru WP.

Apoi poze, nu am rasfoit tot site-ul, dar nu am vazut nici o poza. Macar o poza la fiecare articol te va ajuta enorm si pentru SEO dar si la aprobarea Adsense.

Despre calitatea articolelor nu ma pot pronunta pentru ca sunt total paralel cu subiectul abordat de tine pe blog.