Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Probleme cu activarea Adsense

reaper123 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2015
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Probleme cu activarea Adsense

Salut. De cateva luni am incercat sa activez adsense pe site-ul meu si anume ( bbgaming . ro ,sper ca pot posta link-ul chiar daca nu am cele 30 de zile, doar ca este o situatie care deja imi face peri albi si nu stiu cum s-ar putea gasi o rezolvare fara ca cineva sa vada site-ul) si de fiecare data sunt respins cu nesfarsita lista de posibile probleme.

Cod:
    Conținut insuficient: pentru a primi aprobare pentru AdSense și a afișa anunțuri relevante pe site, paginile trebuie să conțină suficient text pentru a putea fi examinate de specialiștii noștri și pentru a-i permite crawlerului să afle care este subiectul acestora.
    Nu mi se raporteaza nici o problema ca botii nu pot intra pe site sau ceva de genul.

Intrebarea mea este, ca banuiesc ca sunt mai multi care ati trecut prin asta, ce anume este necorespunzator la website sau ce trebuie sa ii adaug sa pot primi aviz?

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu iti e destul de clar, continut insuficient.

Pe site chiar nu ai continut, insa tine cont ca primul site, cel de activare e foarte atent selectat si trebuie sa fie unu chiar bun si bogat in continut. Daca ai alte siteuri incearca sa aplici cu alea, sau populeaza-l pe acest cu content de calitate si o sa fii aprobat.
    D R G

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2015
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Zilele astea ma uitam la site-uri de raspunsuri pixwords(banuiesc ca il stii), nu pot spune ca este un site cu continut.

Sa inteleg ca daca iti este validat primul site, celelalte site-uri pe care le detii iti vor fi mult mai usor de acceptat?

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Pe site-ul ala nu iti va accepta niciodata. Odata ce contu e activ vei putea pune adsense pe orice site nebanat. Ulterior daca cineva te raporteaza sau considera ei ca incalca legile ti-l blocheaza. Site-uri noi nu accepta. Cel putin juma de an daca nu ma insel

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2015
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Deci nici macar contul nu se activeaza pentru ca ramane in acel pending approval si cand e respins, se inchide automat(reset account, gen).

"Pe site-ul ala nu iti va accepta niciodata."
    Daca ii voi imbunatati continutul nu as avea sanse sa il activez deloc?

"Site-uri noi nu accepta. Cel putin juma de an daca nu ma insel"
    Te referi ca dupa ce contul se deschide nu pot adauga noi site-uri timp de jum. de an? Sau la ce te referi?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de reaper123 Vezi Post
    "Site-uri noi nu accepta. Cel putin juma de an daca nu ma insel"
    Te referi ca dupa ce contul se deschide nu pot adauga noi site-uri timp de jum. de an? Sau la ce te referi?
    Se refera ca siteul pe care il oferi la inscriere trebuie sa aiba o oarecare vechime. Nu se accepta siteuri noi.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Mesajul lor este foarte clar "Conținut insuficient" asta este si problema ta.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Se refera ca siteul pe care il oferi la inscriere trebuie sa aiba o oarecare vechime. Nu se accepta siteuri noi.
    Gresit, am site care in 3 saptamani de la cumapare a fost acceptat, depinde de nisa, continut, etc. Cu tema aia si continutul de pe idex cred ca o sa aplici mult si bine. Am la fel site-uri de fgenul asta cu peste 100 articole 600 + si vechime 2 ani si primesc acelasi raspuns, continut insuficient. Conteaza cum il vede robotul google nu ce vedem noi (sau stim noi). Sfat: aplica cu un blog normal, apoi pui unde vrei tu codul!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Gresit, am site care in 3 saptamani de la cumapare a fost acceptat, depinde de nisa, continut, etc. Cu tema aia si continutul de pe idex cred ca o sa aplici mult si bine. Am la fel site-uri de fgenul asta cu peste 100 articole 600 + si vechime 2 ani si primesc acelasi raspuns, continut insuficient. Conteaza cum il vede robotul google nu ce vedem noi (sau stim noi). Sfat: aplica cu un blog normal, apoi pui unde vrei tu codul!
    Nu e nimic gresit in ce-a zis, nu se accepta site-uri noi. Nu mai contrazice de dragul de a-ti vinde serviciile, mai citesc si altii forumul.

Site cumparat de 3 saptamani nu inseamna site nou, inseamna site vechi cu owner nou, dar banuiesc ca stii deja asta.
    Retired

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Nu e nimic gresit in ce-a zis, nu se accepta site-uri noi. Nu mai contrazice de dragul de a-ti vinde serviciile, mai citesc si altii forumul.

Site cumparat de 3 saptamani nu inseamna site nou, inseamna site vechi cu owner nou, dar banuiesc ca stii deja asta.
    Culmea ca ma refeream la site nou, care nu a mai fost niciodata online, daca vrei iti dovedesc in privat [ ca sa nu se spuna ca imi fac reclama ]. Astept sa-ti retragi negativul si explicatia dupa ce vezi cu ochii tai!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme cu CPC la Adsense
    De danutz9100 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 21st December 2011, 20:27
  2. Probleme adsense
    De Zargan în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th July 2011, 12:37
  3. Activarea pin-ului
    De odiv în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9