Utilă informația! Thanks!
dar traficul site-ului a fost influentat intr-un fel?
unici, afisari, pagini pe vizita
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am analizat puțin si eu , intradevar am o scădere de 20-25 % ( nișă gadget Us + Uk ) dar o puneam pe seama lunilor februarie/ martie... O sa scot SSL dar oare acest lucru nu va genera semnale negative pentru Google din punct de vedere Seo ?
Daca doar 1-2 scot SSL ai putea zice ca Google o sa o ia ca un semnal negativ. Dar cand deja atat de multi renunta, Google o sa inteleaga cam exact ceea ce e. Lumea renunta pentru ca nu e ok. Https in primul rand e pentru securitatea datelor in timpul tranzactiilor, deci de ce te-ar penaliza pe partea de SEO ? Ar fi ilogic.
Nesemnificativ. Sau nu văd nicio diferența clară (traficul variază ușor pe zile, luni, etc). Diferențele sunt mici.
Noi doream să punem SSL strict pentru acel semnal mic de + pentru SEO. Faptul că nu-l avem, nu ar trebui să fie ceva major. Era bine să fie, dar nu o să murim fără SSL.Https in primul rand e pentru securitatea datelor in timpul tranzactiilor, deci de ce te-ar penaliza pe partea de SEO ? Ar fi ilogic.
Ca reverse, nu cred că te poate penaliza. În cel mai rău caz, revii cum erai (fără SSL). Adică pierzi acel ... 1% boost în SEO sau cât o fi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am incercat sa ma dau si eu mare cu un certificat SSL free pe un site.Desi in cele 10 zile de la implementare n-am vazut scaderi, dupa cele citite aici voi scoate SSL-ul.
Mersi pt. informatie!
Stie cineva cum se prezinta situatia acum? Vreun update, Cristian? Mai e cazul de o scadere a veniturilor daca implementam SSL, cand SSL tinde sa devina o normalitate?
Vad pe alte forumuri ca inca se recomanda a nu se trece pe ssl daca ai adsense. Sunt confuz.
@John Salut, s-a rezolvat demult situatia. Important e sa actualizezi codurile Adsense daca le ai mai vechi. Mai multe info: https://support.google.com/adsense/answer/10528?hl=ro
Eu mi-am trecut pe https aproape toate site-urile mele si nu am avut nici o scadere a veniturilor.
Hmm, Cristian Mezei confirmi si tu ca problema e rezolvata in 2017?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)