Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: cecul de la adsense nu a ajuns

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    35

Implicit

acum cateva zile faceam un topic in care va povesteam cum mi-a inchis Google contul AdSense fara drept de apel , pe data de 19 Ianuarie 2007. Ei bine, eu aveam la banca la BCR in cec primit inainte sa imi inchida contul, cel pe Septembrie, Octombrie si Noiembrie cumulat, pe care l-am primit in Decembrie si a fost depus la BCR pe 5 Ianuarie 2007.

Toate bune, statea in banca de 2 saptamani si ceva pana sa imi inchida contul Google. M-am gandit ca asta a fost , cecul era de 1,2XX USD o suma frumusica si eram cam ofticat. Am zis sa astept pana in Februarie si sa merg totusi la banca sa verific daca totusi au apucat sa-l elibereze. Bun , astazi primesc un telefon de la DHL ca mi-a venit un plic de la Google , cine stie ma gandeam ca imi dau si in scris decizia de blocare a contului , trec pe la ei imi iau plicul si cand deschid surpriza, un alt cec de la ei , castigurile de pe luna Decembrie 2006, de asemenea o suma maricica. Zic wtf ? Mie mi-au inchis contul pe 19 Ianuarie si pe cec scrie eliberat in data de : 25 Ianuarie 2007. Ciudat, ma gandeam ca in tot timpul ramas de 6 zile de pe 19 pe 25 aveau timp sa opreasca livrarea cecului catre mine tinand cont ca am fost banat. La BCR astazi nu eliberasera inca cecul vechi , mi-au zis sa revin in februarie cum trebuia de fapt , dar am profitat de ocazie si am zis sa-l depun si pe acesta primit astazi , cine stie, poate chiar imi primesc banii cuveniti.

Ce parere aveti de asta ? Oare recuperez castigurile din primul cec macar ?

Dati-va cu parerea

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    415
    Putere Rep
    39

Implicit

banii de pe un cec plecat din sediul google si la 5 min dupa ce ti-au inchis contul sunt ai tai. deci, daca a ajuns cecul la tine poti sa-l incasezi fara probleme

spui ca primesti banii prin dhl. esti din bucuresti sau nu? eu acum dupa ce ultimele doua cecuri nu mi-au ajuns acasa am cautat prin cont la adsense si am vazut ca exista si aceasta modalitatea de a primi banii. in afara de faptul ca ai bifat optiunea asta in cont ai mai facut ceva? mai concret ziceau acolo "If you wish to receive payments by secured express delivery, please contact DHL to confirm that they will provide service to your address and that it is in the proper format".

zuk
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    35

Implicit

sunt din Constanta. da , optiunea era activata, secure delivery pentru 24$ in plus. va dau un raspuns dupa 5 februarie sa vad ce e cu primul cec. m-as bucura sa-mi recuperez banii

zuk
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    35

Implicit

Astazi am luat banii de la Google, chiar si cu contul blocat se pare. mi-au oprit 20$ la o suma de 1254,52 USD. Sunt foarte bucuros mai am si al doilea cec tot la BCR , pe care il voi verifica ~ 5-7 Martie.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am ajuns...
    De adrian0605 în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th October 2007, 21:18
  2. Cecul adsense
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 186
    Ultimul Post: 15th August 2007, 10:01
  3. Cecul AdSense - Rm. Valcea
    De meetzah în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7