acum cateva zile faceam un topic in care va povesteam cum mi-a inchis Google contul AdSense fara drept de apel , pe data de 19 Ianuarie 2007. Ei bine, eu aveam la banca la BCR in cec primit inainte sa imi inchida contul, cel pe Septembrie, Octombrie si Noiembrie cumulat, pe care l-am primit in Decembrie si a fost depus la BCR pe 5 Ianuarie 2007.
Toate bune, statea in banca de 2 saptamani si ceva pana sa imi inchida contul Google. M-am gandit ca asta a fost , cecul era de 1,2XX USD o suma frumusica si eram cam ofticat. Am zis sa astept pana in Februarie si sa merg totusi la banca sa verific daca totusi au apucat sa-l elibereze. Bun , astazi primesc un telefon de la DHL ca mi-a venit un plic de la Google , cine stie ma gandeam ca imi dau si in scris decizia de blocare a contului , trec pe la ei imi iau plicul si cand deschid surpriza, un alt cec de la ei , castigurile de pe luna Decembrie 2006, de asemenea o suma maricica. Zic wtf ? Mie mi-au inchis contul pe 19 Ianuarie si pe cec scrie eliberat in data de : 25 Ianuarie 2007. Ciudat, ma gandeam ca in tot timpul ramas de 6 zile de pe 19 pe 25 aveau timp sa opreasca livrarea cecului catre mine tinand cont ca am fost banat. La BCR astazi nu eliberasera inca cecul vechi , mi-au zis sa revin in februarie cum trebuia de fapt , dar am profitat de ocazie si am zis sa-l depun si pe acesta primit astazi , cine stie, poate chiar imi primesc banii cuveniti.
Ce parere aveti de asta ? Oare recuperez castigurile din primul cec macar ?
Dati-va cu parerea