Nu te supara, dar am impresia ca vorbesti de pe pereti. Ce incerci sa imi explici in primele paragrafe? Ca exista un procent din vizitatori care nu citesc articolul complet oricat de bun ar fi? E la mintea cocosului asta. Iarasi la exemplul cu seomoz nu ii inteleg rostul. De unde ai dedus din postul meu ca imi fac griji in legatura cu reintoarcerea vizitatorului pe site dupa ce da click pe reclama? Era vorba despre comportamentul vizitatorului si anume ca: vizitatorul citeste articolul deoarece ii ofer exact ceea ce il intereseaza de ajunge pe pagina respectiva, ajunge la finalul sau unde vede reclamele care sa zicem ca sunt relevante. Odata ajuns in partea de jos cu siguranta nu va mai reveni la inceputul articolului ci mai degraba va intra pe un articol related sau va iesi.

Cum poti sa imi spui ca este greu de crezut atata timp cat am statisticile in fata? WTF? Ce relevanta are faptul ca ai tu ai testat foarte mult? Tocmai ti-am explicat ca ctr-ul depinde de o gramada de factori. Esti sigur ca ai testat pe nisa, tema si contentul de pe site-ul meu sa poti trage asemenea concluzii ba chiar sa ma contrazici?

Nu ma intelege gresit, apreciez interventia ta dar as prefera sa fie catusi de putin la obiect si sa aiba sens ce zici.
Cum am repetat mai sus nu am cerut sfaturi cu privire la pozitionarea reclamelor. Am cerut pareri in legatura cu background-ul si TOS-ul adsense deoarece anumite chestii din el pot fi interpretate astfel incat plasarea lor pe background e cam la limita.