Buna ziua,
Folosesc adsense pe propriul website de ceva timp insa castigul afisat in adsense e mai mic decat cel afisat in analytics > content > adsense > overview.
Stie cineva care sa fie cauza si de unde aceasta diferenta ?
Buna ziua,
Folosesc adsense pe propriul website de ceva timp insa castigul afisat in adsense e mai mic decat cel afisat in analytics > content > adsense > overview.
Stie cineva care sa fie cauza si de unde aceasta diferenta ?
Uite de unde e diferenta - Why do my statistics differ between AdSense and Analytics? - AdSense Help
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Eu de vreo sapatamana patesc un lucru mai ciudat, imi apar venituri in contul de adsense , dar nu apar de pe nici unul din siteurile pe care le am inscrise si pe care am pus adsense ...
Deci crede-ma ca am verificat de nu stiu cate ori si pentru mine este un adevarat mister ce se intampla. Am avut inca diferenta la primele ore , cand pe ziua respectiva la restul imi aratau 0 pe linie si totusi aveam un castig de pe ziua respectiva ( si nu era pentru ca nu s-au actualizat datele din ziua precedenta). M-am mai gandit poate ca copiat cineva din cod si a preluat cu tot cu codul de adsense ...naiba stie ..
Ultima modificare făcută de Paul; 26th June 2012 la 09:22.
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)