Stie cineva daca se poate vedea in contul de adsense cate impressii, click-uri, cpc si incasari au fost intr-o luna doar din traficul venit din google sau alte motoare de cautare?
Daca da, imi puteti zice si unde, va rog.
Multumesc!
Stie cineva daca se poate vedea in contul de adsense cate impressii, click-uri, cpc si incasari au fost intr-o luna doar din traficul venit din google sau alte motoare de cautare?
Daca da, imi puteti zice si unde, va rog.
Multumesc!
Vezi in analytics
google.ro/adsense >> [Rapoarte privind performanța] - ultimul tab
PS: cel din anaytics si anume : google.ro/analytics >> content >> adsense >> overview , iti va arata intotdeauna o valoare mai mare decat cea castigata ( de ce ? ... habar n-am)
.
Vezi ca nu este o concordanta corecta intre traficul aratat de analitycs si afisarile generate in adsense. Asta am observat la mai multe siteuri, in diverse conditii. (cu o reclama sau mai multe, folosind canale separate, etc).
Aveti mare grija cand vreti sa cumparati vreun site si vreti sa verificati veniturile din adsense. Asigurati-va ca la websites la canalul siteului respectiv nu apar si alte adrese, altfel inseamna ca aceeasi reclama a generat venituri si pe alte siteuri.
In plus e foarte greu sa te asiguri acum ca traficul siteului cumparat este real, sunt cateva metode prin care il pacalesti chiar si pe analitycs spunandu-i ca ai trafic mai mare. Cel mai rau e ca nu se poate detecta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)