Buna seara ! Umbland pe un site am descoperit ca are reclame adsense care apar drept pop-up scroll . Cat de bine este vazuta aceasta metoda de google adsense ?
adsense112.png
Multumesc anticipat !
Buna seara ! Umbland pe un site am descoperit ca are reclame adsense care apar drept pop-up scroll . Cat de bine este vazuta aceasta metoda de google adsense ?
adsense112.png
Multumesc anticipat !
Nu sunt deloc vazute bine. Cel mai probabil o sa fie banat cat de curand site-ul care are reclamele pe el (ala de e pus in iframe).
probabil il lasa pana la sfarsitul lunii sa ii sterge contul!
Contul o să fie dezactivat mai devreme sau mai târziu cu siguranță, iar în cele mai multe cazuri domeniul pe care au fost publicate reclamele nu sunt banate pentru Google AdSense.
Cu siguranta o sa ai probleme . Te sfatuiesc sa folosesti bannere statice.
Total impotriva TOS https://support.google.com/adsense/b...n&answer=48182
alexandru1993 zi ma cum e cu iPhone 4S - castiga [ RO ] | Facebook si cu site-ul Inregistrare
Ma mir ca mai ai tupeu sa activezi pe acest forum .
Imi permit sa radsa va zic si de ce ! Eu am cumparat administratorului paginii domeniul pentru ca imi este prieten si deoarece nu ma deranjeaza ca face o pagina care poate e SPAM (atat timp cat romanii sunt creduli ce vina are el ) ! Bafta ! Preventiv cauta sine este administratorul paginii ! Pe mine ma cheama Alexandru Parvu !
PS. CUmva si tu ai crezut ca vei castiga?
Sa cred eu asa ceva ?Pai trebuie sa fi subdezvoltat mintal sa crezi asa ceva .Apropo observ ca "niste prieteni de pe facebook" o sa iti faca tie sau prietenului tau cateva surprize
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)