Buna seara ! Umbland pe un site am descoperit ca are reclame adsense care apar drept pop-up scroll . Cat de bine este vazuta aceasta metoda de google adsense ?
Ataşament 2137
Multumesc anticipat !
Versiune printabilă
Buna seara ! Umbland pe un site am descoperit ca are reclame adsense care apar drept pop-up scroll . Cat de bine este vazuta aceasta metoda de google adsense ?
Ataşament 2137
Multumesc anticipat !
Nu sunt deloc vazute bine. Cel mai probabil o sa fie banat cat de curand site-ul care are reclamele pe el (ala de e pus in iframe).
probabil il lasa pana la sfarsitul lunii sa ii sterge contul!
Contul o să fie dezactivat mai devreme sau mai târziu cu siguranță, iar în cele mai multe cazuri domeniul pe care au fost publicate reclamele nu sunt banate pentru Google AdSense.
Cu siguranta o sa ai probleme . Te sfatuiesc sa folosesti bannere statice.
Total impotriva TOS https://support.google.com/adsense/b...n&answer=48182
alexandru1993 zi ma cum e cu iPhone 4S - castiga [ RO ] | Facebook si cu site-ul Inregistrare
Ma mir ca mai ai tupeu sa activezi pe acest forum .
Imi permit sa rad ;) sa va zic si de ce ! Eu am cumparat administratorului paginii domeniul pentru ca imi este prieten si deoarece nu ma deranjeaza ca face o pagina care poate e SPAM (atat timp cat romanii sunt creduli ce vina are el ) ! Bafta ! Preventiv cauta sine este administratorul paginii ! Pe mine ma cheama Alexandru Parvu !
PS. CUmva si tu ai crezut ca vei castiga :)) ?
Sa cred eu asa ceva ?Pai trebuie sa fi subdezvoltat mintal sa crezi asa ceva .Apropo observ ca "niste prieteni de pe facebook" o sa iti faca tie sau prietenului tau cateva surprize