eu zic ca important e sa livrezi anunturi diferite pentru categorii diferite de vizitatori
intr-un fel trebuie targetati cei returning (direct) si in alt fel cei ce iti vin din google sau referer.
eu zic ca important e sa livrezi anunturi diferite pentru categorii diferite de vizitatori
intr-un fel trebuie targetati cei returning (direct) si in alt fel cei ce iti vin din google sau referer.
@Lupanu: Ne tii si pe noi la curent cu evolutia ctr-ului.Intotdeauna e ceva de invatat dintr-un astfel de test.
Constructii de linkuri pe diferite cuvinte cheie. Aparitie link in articol pe site-ul economic al stirilor PROTV (INCONT.RO)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Clicuri CTR pagină CPMe pagină [?] Venituri estimate
Afisari :3.976 12 0,30% 0,51 € 2,03 €
Asta a fost pt ziua de ieri
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Încearcă un heat map sau un mouse tracking. Sunt câteva CMS-uri opensource cum ar fi smt2 sau clickheat cu care să analizezi comportamentul vizitatorilor.
Am un blog personal nou.
Poti sa muti meniul din stanga in dreapta, iar in stanga sa pui un 160/600. Problema e ca poate deranja unii useri. Alt sfat ar fi sa nu folosesti anunturi imagini, fiind nisa de auto sunt o gramada de anunturi pe tema asta.
Am scos si lista cu filtre care o aveam facuta. Acum se dau 30 si ceva de clickuri insa sunt clickuri foarte mici. Are cineva o lista cu filtre in adsense pentru nisa auto? eu am bagat in filtre autovit, tocmai.ro si alte siteuri care platesc putin.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
34 clickuri si castiguri de 1.10CTR de 0.65%
SLAAAAAAAB
![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)