apropo de pagina care ai dat-o ca exemplu. Din cate stiam eu nu ai voie sa plasezi unitati adsense imediat langa o imagine. Sau gresesc?
apropo de pagina care ai dat-o ca exemplu. Din cate stiam eu nu ai voie sa plasezi unitati adsense imediat langa o imagine. Sau gresesc?
:)
Tind sa cred ca amplasemntul de acolo nu se intervine chiar in regula respectiva, dar .. Nu este exclus. Chiar nu am vazut asta. Buna observatie.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ai voie, atata timp cat reclama nu este lipita de imagine si nu imaginea nu pare o completare a ad-urilor sau invers. Asta era des intalnita la skyscrapper, unde lumea punea in stanga 4-5 imagini una sub alta si alaturi skyscrapperul si parea ca ad-urile din skyscrapper sunt descrieri ale imaginilor. Ca sa fii sigur, poti cauta pe net despre ads and image placement. Eu stiu ca e ok. Am avut asa si nu s-a intamplat nimic si chiar am citit inainte despre asta
Signatura lipsa
De ce nu incerci pe homepage sa pui un box intre "Contul meu" si "Newsletter". Bannerul ala de sus cred ca e pus destul de prost, parerea mea, pentru ca atentia vizitatorilor e in zona filtrelor.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Salut Lupanu, am si eu cateva intrebari:
1) in cat timp ai ajuns la acest numar de vizitatori / zi ?
2) care sunt metodele de promovare utilizate ?
Site-ul este simplu si curat, chiar imi place! Felicitari!
Hmm... poate ne-ar ajuta un screen din Analytics > Content > Top content pentru a intelege mai bine comportamentul vizitatorilor.
E destul de frustrant sa primesti 3 clickuri la peste 5000 de afisari. Folosesti canale in Adsense?
De ex pe o astfel de pagina BMW second hand. Anunturi automobile BMW second hand. Masini BMW rulate. ai putea renunta la cele 2 box-uri si sa pui un singur banner undeva intre al 4lea si al 5lea anunt. Incearca asa, poate iti imbunatatesti ctr-ul. Chiar si cum spuneai inainte, 25-30 de clickuri la 4000 de afisari mi se pare f putin.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Eu as face mai multe lucruri, daca as fi in locul tau:
1. As folosi o unitate de 5 linkuri, pozitionata sub meniul principal
2. As baga un 336x280 pe HP, imediat sub boxul de cautare
3. As muta caseta de newsletter deasupra meniului de sus pentru ca irosesti foarte mult spatiu inutil, iar in locul ei as introduce un 250x250
4. Pe pagina de detalii masini, as baga un 336 jos de tot
.... si mai sunt, insa incearca-le pe acestea deocamdata si vezi ce iese!
Important!
Nu introduce restrictii pe tipul de anunt!
Spor!
Apropos de AdSense, ce ziceti de treaba asta?
Fokus Digital Services - primul partener Google AdSense pentru Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)