Daca am facut 100 de $ pe data de 5 a lunii curente (mentionez ca i am facut in 3 luni :() e trimit cecul luna asta pe 15 sau luna viitoare? (estimativ cind ar trebui sa il primesc)
Versiune printabilă
Daca am facut 100 de $ pe data de 5 a lunii curente (mentionez ca i am facut in 3 luni :() e trimit cecul luna asta pe 15 sau luna viitoare? (estimativ cind ar trebui sa il primesc)
pe 15 se trage linie, se trimite in jur de 24.
si dupa ce-l primesti te duci la banca si mai astepti o luna :D
daca ai ajuns la 100$ pe 5 iunie, o sa-ti trimita cecul (100 + cit mai faci tu pina la sf. lui iunie) pe 28 iulie. mergi cu el la banca si mai stai vreo 30-40 zile pina iti vin banii
Recomand BCR !
FireEyes, spune-mi si mie... eu am primit la BRD pana acum, dar m-au enervat cumplit ultima data: care sunt avantajele BCR?
maxim 30 zile, vine si mai repede cu 2-3 zile cica... desi nu m-am dus niciodata m devreme
La mine cel mai devreme a fost in 20 de zile calendaristice, si cel mai mult 29 de zile.
si te-ai tot dus sa-i stresezi pe cei de la banca? :D
ma inteleg bine cu ei ;) suntem prieteni acum :P
Bcr are cel mai mic comision ! mergeti la bcr !
Daca sunteti din Bucuresti, mergeti la BCR P-ta Romana.
deci acolo sa te asteptam inarmati :D
sigur pe 15 ? ei zic pe 31Citat:
Postat în original de FireEyes
uite ce mi-au scris mie cand i-am intrebat.. dar a venit mai repede, cum a zis fireochi :P :D
Citat:
>> More generally, if your account balance reaches US $100 in any month,
>> we'll send your payment before the end of the following month. For
>> example, if your account balance reaches US $100 in November, we'll
send
>> you a payment before the end of December.
>>
>> If your account balance hasn't reached US $100, your earnings will
carry
>> over to the following month and continue to accrue. When your
cumulative
>> account balance does reach US $100, you'll be paid before the end of
the
>> following month.
>>
>> You can read more about AdSense payments in our Payment Guide at
>> https://www.google.com/adsense/payments
>>
>> To check the status of your payments at any time, log in to your
AdSense
>> account and click on the 'Payment History' page, under the 'My Account'
>> tab. If your payment has been processed, you'll see it listed as a
>> 'Payment' link, which you can click for additional payment details.
pana pe 15 fac ei auditul (adica iti scad eventuale clickuri invalide, daca ai avut) pentru luna anterioara (care e pana pe 30-31, evident... sau 28-29 daca e februarie :D ). cecurile se trimit in jur de 25 ale lunii, desi in noiembrie (cred) cand e Thanksgiving la ei, si au o saptamana libera, mi-au trimis cecul si pe 30.
pe urma, cecul ajunge cam pe 10, il duci la banca si, cum ti-e norocul, intre 30-45 de zile, ai banii in cont :D
Dar ce conteaza pana la urma daca-l trimit pe 15 sau 30? Ca doar G nu da tepe...
Cecurile si restul de operatiuni se efectueaza in Irlanda.
Asa ca tine mai putin cu sarbatorile americanilor. :)
irlanda? :-/ nu stiam... eu am stampile numai din statele unite... sa inteleg ca le pun in plicuri in irlanda si le trimit in state ca sa le puna aia la posta? :)
eu am din suedia.... nu cred ca e o regula :d
Nu vreau sa stric thread-ul dar am o intrebare aproape de subiect:
Locuiesc intr-un apartament in care situatia juridica a actelor nu imi permite sa-mi fac mutatie -> pe buletin am adresa veche.
Lui Google i-am dat adresa noua -> pe cec va fi adresa noua (fara acte).
Vor fi probleme la banca la incasarea cecului?
Trebuie sa fie exact aceeasi adresa pe buletin si pe cec. Altfel nu vei putea scoate cec-ul.
Multumesc, speram sa nu fie asa :(
Asta e, trebuie sa gasesc o rezolvare.
Eu stiu ca adresa nu trebuie sa fie exact ... am avut acum vreo 2-3 ani cecuri pe alta adresa si la BCR n-am avut nici o problema. .. poate s-au mai schimbat treburile. Oricum, si eu recomand BCR (am folosit pe cel de pe Lipscani)
M-am dus eu la BCR Bucuresti cu un CEC de 500 USD. Si la Banc Post Bucuresti. La ambele degeaba. Mi s-a cerut aceeasi adresa.Citat:
Postat în original de admiral23
Cec-ul ala este si acum pierdut (oare?). A fost acum aprox. 11 luni emis.
daca nu mai ai ce schimba acum, probabil cel putin la banca transilvania mai poti incerca. iti deschizi un cont in usd iar cind vei primi cec-ul te vei duce cu el si-l vei depune acolo. iti va cere doar nr. contului pt. a-ti opri comisionul si a stii unde sa depuna banii cind vor sosii. nu cred ca verifica adresa celui care a deschis contul si pe cea de pe cec... doar numele titularului
poti incerca
he he he... mama prietenei mele lucreaza la BCR si drept sa spun am incasat cecuri nu numai nu adresa diferita ( mam mutat) da si cu buletinul expirat de 2-3 luni.
Ideea e ca BCR e cel mai tare la cecuri din afara, am incercat toate bancile credeti-ma.
ce se intampla daca pierzi un cec?:D ca vad ca nu s-a discutat despre asa ceva ...
Le scrii si soliciti reemiterea cecului. Trebuie sa precizezi numarul cecului, data emiterii si suma exacta, spui ca nu a ajuns sau ca nu il poti incasa dintr-un motiv sau altul, si soliciti sa il retrimita. Cecul va fi anulat si ti se expediaza unul nou, pe adresa care o ai in cont la data cand ai cerut reemiterea.:clap:
da...dar in cazul in care nu a ajuns..ei iti spun sa anunti pana la sfarsitul lunii urmtoare daca nu l-ai primit ...
Nu, nu exista un termen limita pana cand poti solicita reemiterea, poti sa soliciti reemitere pentru cecuri oricat de vechi, daca sunt neincasate. Nu trebuie sa anunti pana la sfarsitul lunii urmatoare.
Ce spui tu despre sf lunii urmatoare e altceva: poti solicita reemiterea unui cec cel mai devreme la sf lunii urmatoare dupa ce a fost emis, considerandu-se ca poate ajunge intre timp si deci nu se fac anulari asa de repede.
Am descoperit o metoda prin care va puteti face cont in USA fara a fi nevoie sa mergeti acolo. Contul poate fi facut chiar daca nu esti cetatean american si poate fi folosit pentru Adsense, Clickbank, Paypal...etc.
Care este interesat de metoda sa-mi trimita un mesaj pe privat.
Aveti grija apoi sa nu plangeti dupa bani.
comisionul depinde de valoarea cecului sau este fix?
Inca nu mi-a ajuns cecul pe martie (trimis in aprilie). Am selectat metoda standard. Recomandati sa optez pentru livrarea prin curier, kit ca mai dau 20 si ceva $ in +?
Normal trebuie sa vina factorul postal acasa cu un mandat, nu? Cred ca voi solicita o retrimitere...
Alaltaieri, aveam la adsense, la raport, optiunea de a vedea cit am cistigat "tot timpul". Acum, am doar suma cistigata de la ultima plata si precizeaza ca aceasta s-a facut pe 1.05.2007. Ideea este ca pina alaltaieri, aveam cistigati "tot timpul", vreo 190 de dolari, iar solicitarea de plata era la fiecare suta de dolari. Azi imi arata ca am cistigat "de la ultima plata", vreo 40 de dolari. Adica voi primi cecul (primul, de altfel) cu o suta si vreo 50 de dolari, sau s-a intimplat ceva si "s-au pierdut" ceva bani pe drum?
E pierdut cred :( Ultimele cecuri primite de mine sunt valabile 3 luni. Nu stiu daca mai poate fi reemis de Google. Uita-te la FAQ la payments :confused:
In orice caz, e nevoie de aceeasi adresa + numele pe buletin si pe cec (exemplu valabil pentru oricine: sa NU fie Prenume Nume pe cec, ci Nume Prenume ... asa cum e in buletin).
Tot BCR recomand si eu. N-am avut nici cea mai mica problema la ei, nici cu cecurile AdSense, nici cu cele de la LinkWorth.
Ai dreptate, plata e mai mare de 100 de dolari, eu credeam ca atita ramane pe cec. Si, spre rusinea mea, trebuie sa recunosc faptul ca nu am vazut acel link spre vezi istoricul platilor (nu de alta, dar fiind prima plata, nu aparuse pina acum)
Multumesc mult. Deci, de acum sa astept sa mai ajunga si cecul (cam inca o luna, nu?)
depinde...odata a venit si in 2 sapt :)
Daca vrei..poti sa bifezi Express Delivery si pentru 25$ iti vine in cateva zile :)