cu posta normala vine in doua, trei saptamini, mai stai vreo luna pina iti vin banii in banca, in august pleci sigur in concedu :)
la bcr trebuie sa ai cont? ce comision au?
Versiune printabilă
Mie inca nu mi-a venit cecul din martie cu posta normala. Sa selectez express-ul ? :)
A trecut de 25, deci voi solicita o retrimitere, intrebarea mea este unde gasesc numarul cecului ca nu ma prind. Cica la detalii, din istoric plata, dar nu-l vad. Este doar un tabel cu "Descriere", si "Suma" :) Multumesc.
Gata m-am prins, trebuia sa dau click pe "detalii" de la "Plată emisă - detalii". :)
din pacate nu ! :)
Dar de ce nu se poate face mai repede plata ? Adica am inteles cu trimiterea , dar de ce dureaza o luna cu banca ?
Si cecul cum iti vine acasa, adica cum intrii in posesia lui?
Cecul (plicul) ti-l pune postasul direct in posta ca pe o scrisoare.. La banca dureaza atat pentru ca (asa stiu eu) duci cecul la banca, de acolo cecul este trimis la o alta banca in alta tara (parca CitiBank, cred ca scrie pe cec in ce tara), apoi banca aceea trimite banii la banca romaneasca si apoi primesti si tu banii (dupa o luna).
Edit: acum m-am uitat peste poza cu cecul lui shoemoney si am vazut asta:
Payable at: CITIBANK
THROUGH CITYBANK (NEY YORK STATE)
Deci dupa cum spuneam mai sus, banuiesc ca cecul este trimis in USA la CitiBank si de acolo sunt trimisi banii inapoi la banca romaneasca. De aceea cred ca dureaza atat pana primesti banii.
Bun, si daca duci cecul la o sucursala citybank locala nu ar trebui sa mearga mai repede ?
Un prieten de-al meu a mers la CitiBank cu cecul, dar cei de acolo i-au spus ca daca are cont la ei cu minim 10.000$ atunci ii dau banii pe loc. Altfel nu primesc cecurile.
Cel putin asa am inteles eu.
si avem in bucuresti CitiBank ?
daca da, in ce zona ?
Nu stiu, deoarece eu sunt din Cluj.
Dar am gasit pe un site:
CITIBANK Romania SA
Bd. Iancu de Hunedoara nr.8, Bucuresti, sector 1
Este Citybank in Piata Victoriei (str. iancu de hunedoara) ... Exact la intrarea in pasajul victoriei cum vii de pe stefan cel mare... Doar ca aceasta banca este un pic exclusivista... Nu prea lucreaza cu persoane fizice, doar de la anumite sume in sus, etc. ...
nu are nicio legatura CityBank-ul romanesc cu cel de la ei.
deci nu va ajuta cu nimic daca mergeti la ei.
Salut!
Aseara am cerut o plata, cel putin asa cred. Prima. Am deselectat hold-ul si cred ca doar atat trebuie...Daca totul a decurs normal, cand trebuie sa ajunga cecul? de la 15 iunie intr-o luna, sau la sfarsitul lui iulie? :)
O sa te incadrezi la paymentul din 24-28 iunie. Deci cecul o sa vina fizic pe la sfarsitul lunii iunie prin DHL sau la jumatatea lui iulie prin Posta Romana.
si totusi cat are valabilitate un cec???
ca am unu pe care nici nu stiu daca il mai gasesc ...are vreo 2 luni...
A ajuns la cineva din Timisoara cecu adsense pe luna asta ?
n`a ajuns..mai repede ajunge in caras severin..intr-o localitate uitata de lume...decat in timisoara...
Bv posta romana!:)
Stiu inca vreo 5 persoane din lcouri total diferite din .ro care nu l-au primit pe cel din Aprilie.
Imi poate confirma, infirma sau ma poate lumina cineva...daca sinteti ina ceeasi situatie...sau omit eu ceva?
Nu am primit ultimile 2 cecuri..si mai stiu cateva persoane care au patit la fel. E ceva general sau nu?
Sa stiu sa trimit mail sau nu..
Mersi
pot fii probleme de la posta romana sau altele pe care nu mi le imaginez.
am patit asa la primul cec, i-am anuntat si mi-au trimis suma cu cecul urmator si probabil cecul trecut a fost anulat pentru a nu putea fii incasat.
Eu nici PIN-ul nu l-am primit :( , si a fost emis acum mai bine de 3 saptamani :(
Eu nici acuma nu am primit cecul din luna aprilie:
Istoric plat? > 24.04.2007 Detalii de plat?
Metod? de plat?:
Cec
Data pl??ii:
26.04.2007
Num?rul pl??ii:
xxxxxxxxx
Sum? de plat?:
USD $133,56
Cum sa procedez?
tot pe ala din aprilie il astept si eu,si cam intarzie,mai asteptam ...sper ca nu o sa fiu nevoit sa`l mai cer odata.
Va spun eu tot ce trebuie sa faceti pentru a incasa cec-urile direct in cont si nu mai asteptati luni de zile. Haideti sa vorbim pe messenger mai multe, cei care sunteti interesati : danutburlan este id-ul meu.
ciao
da ce are daca scrii aici?
EU NU AM PRIMIT NICI CECUL PE MARTIE. :) Locuiesc in Suceava.
Am facut o cerere de retrimitere, intre timp s-a expediat si cel din aprilie. Deocamdata n-am primt nici unul din ele. Ciudat.
BeFree scrie aici tot ce trebuie ca sa stie toata lumea, nu cred ca iti convine sa spui aceeasi poveste la sute de utilizatori
Ar fi cat de cat posibila situatia cu un cont din afara, e destul de greu sa iti faci unul avand in vedere ca eu sunt inca minor, cecul vine pe numele Mamei mele si probabil ca, comisionul ar mai mare.
Apropo, cu cecul de luna aprilie, cum sa procedez, sa dau retrimitere sau sa mai astept?
Am trimis mail.
O sa postez raspunsul.
undoweb mai intai asigura-te ca ai inteles bine treaba cu paymentu si cand este trimis cec-ul apoi poti sa le dai mail ;)
Banii castigati pe luna aprilie (la sfarsitul careia am avut peste 100 $) am inteles ca trebuie sa ii primesc pana la 25 iunie... corect ?
Nu a ajuns inca,nici nu cred ca mai ajunge,dar ..asteptam ..poate il primeste cineva.
Nici eu nu am primit cec-ul de pe aprilie si l-am anulat - sper sa vina cel de mai cum trebuie :(.
Cred ca daca il mai cer odata o sa selectez Secured Express Delivery...poate asa o sa ajunga.
Eu zic Aprilie, ei zic Mai.Citat:
Hi ***********,
Thanks for your email. I understand that you haven\'t received your May
payment check yet. Please be assured that it was sent. We anticipate that
publishers will receive their checks approximately 2-3 weeks after the
mailing date. However, depending on the postal service in your area, it
may take longer.
If you\'d like me to reissue your check, please reply to this email with
the check number, date, and amount. I\'ll then be happy to place a stop
payment on your check and credit your earnings back into your account to
be included in your next payment cycle. Since we\'re unable to reverse stop
payments, please make sure that you\'d like me to reissue it before sending
your request.
We appreciate your patience.
Deci e clara treaba....am fost "dat cu var" in mod silentios. :goth:
Un cec este si "Aprilie earnings" si "May payment" de aici si confuzia operatorului.
Da-i reply cu "reisue" daca nu mai ai rabdare sa astepti dupa postas, si recomand sa folositi DHL, costa, dar castigi aproape o luna si te lipsesti si de bataia de cap.