Oho ..imi fac sperante ..sper sa ajunga si in Timisoara zilele astea.:D
Versiune printabilă
Oho ..imi fac sperante ..sper sa ajunga si in Timisoara zilele astea.:D
Imagineaza-ti ca la mine e primul cec si imi dau seama ca, desi l-am primit, mai am de asteptat destul timp pina voi vedea banii - oricum, mai aveam putin si reveneam la neogen :">
hmmm...decat neogen prefer chitika sau altele ...
Nici eu nu am primit cecul prin posta normala.. nici asta nici cel de luna trecuta..
Am selectat acum prin DHL.
Eu stau int-un oras mai mic , din Gorj,,,, Aveti idee daca vine cecu acolo prin DHL?
MS diana
Le bag un mail
daca cer acuma retrimiterea cecului mai tre sa astept o luna ?
dupa 25 tre sa faci cererea..eu am facut inainte...si nici acum nu mi-au raspuns,nu cred ca se ia in considerare :)
Tot BCR recomand si eu ..comision mic si in cam 29 de zile ai si banutii!
Nu mai raspunde nimeni la mailurile trimise la adsense-ro @ google.com ? Inainte imi raspundeau la mail in 1-2 zile maxim, acum am dat la ei 2 mailuri de mai mult de o saptamana si vad ca nu se oboseste nimeni sa mai raspunda.
dap..mie de o sapt nu mi-au rasp...se intampla ceva naspa!!!
Daca nici astazi nu imi ajunge cel de aprilie la noapte fac retrimiterea! Astept cecul de aprilie!
au inceput sa vina de azi...m-am intalnit la BRD cu cineva care avea un cec primit astazi in timisoara...al meu inca n-a venit :)
L`am gasit azi in posta,cam sifonat dar sper ca mi`l ia la banca :)
Apropo de banca...sugestii, experiente?
Care si cum e mai buna ca timp, cel putin...
Exista vreo banca in care cecurile Adsense ajung mai repede...sau care au tarife mai mici?
Poate ar trebui un topic nou...
Eu la Transilvania ma duc cu el,dar stiu ca 30 de zile e la fiecare banca din ro...
Cat ti se opreste la Transilvania? SI in cat timp ajunge?
Vreau sa imi confirmi sau sa imi infirmi, ceea ce mi-a zis cineva care lucreaza la o astfel de banca.
Mersi.
eu la BRD am fost azi ,am depus cecu si a trebuit sa imi fac cont.Pentru 100 $ cecu mi-au luat garantie 15$ ca sa fie in cont ca cica e cecul vechi...avea 3 luni fara vreo 3 zile,plus 8$ pe an pentru card ca sa nu ma mai complic cu statu la banca...
La Raiffeisen intra banii cam in 30 de zile. O singura data, in decurs de aproape un an, s-a intamplat sa intre in 15 zile. Comisionul e fix, 13 dolari, indiferent de valoarea cecului. Trebuie sa iti deschizi cont in USD.
L-am primit si eu luni ;)
Cei care sunt din Timisoara,pot scoate cecurile de la Transilvania din Centru,trebuie sa completati un formular enervant si sa aveti un cont in care sa depuneti comisionul de cat va zic ei,nu e asa mare,cam 7$ Dupa ce ati completat formularul il depuneti impreuna cu cecul la banca si asteptati maxim 6 saptamani,banii pot intra si mai repede in cont,acuma depinde....
Eu inca nu am primit cecul.:goth:
Ma gandesc sa caut alte metode....
La banca transilvania mi-au spus ca trebuie sa depun $25 garantie pt fiecare CEC , cica e o regula noua .... Voi ati patit la fel ?
Da, la BRD insa mi-au zis ceva de 1 euro
Eu la Raiffeisen trebuie sa depun garantie "vreo 35 de dolari" pentru fiecare cec. Nu stie nimeni suma exacta si nici la ce foloseste, avand in vedere ca comisionul e 13 usd, dar daca banca cere clientul plateste. Plus ca garantia sta in contul meu si pot sa o scot imediat dupa ce am depus cecul, nu exista nici o restrictie.
Asa a fost de la inceput, plus ca pe formularul de depunere e o clauza ca daca cecul e respins ma oblig sa restitui contravaloarea cecului (cred ca e o ramasita din perioada cand dadeau banii pe loc, daca a fost vreodata asa, sau au tradus "mot a mot" un formular strain).
Asta e birocratia de pe la noi, in rest sistemul functioneza bine, asa ca nu am de ce sa ma plang.
La Transilvania nu mi`a luat decat 7$ comisionul,atata.
de ce nu apare ca s`a emis cecul pentru luna iunie???
La Unicredit am comision 20 Euro.
totusi este 5 a lunii ,la unii cecurile trebuiau sa ajunga prin DHL deja...la mine se pare ca nici nu a fost emis,oare din ce cauza?Asa e si la voi?Platile nu sunt puse pe hold..si am peste 100$ ...
La mine in cont scria ceva de genul ca platile pentru luna iunie vor fi finalizate pana cel mai tarziu pe 10 iulie asa ca n-ar trebui sa te alertezi.
Din cate am inteles BT opreste 7$ comision indiferent de valoarea cecului. Mai opreste 25$ garantie, care se restituie. Tipa de la ghiseu mi-a spus ca banii sosesc in jur de 3 saptamani.