Cat costa? Nu am nici o idee.
Versiune printabilă
Cat costa? Nu am nici o idee.
cam 24 $ ajunge in 5-7 zile
Nici eu nu am primit cecul pe aprilie, l-am anulat. Acum il astept pe cel de pe luna mai sa vina, de obicei ajungea pe 11-12 a lunii dar vad ca se lasa asteptat.
In alta ordine de idei, un cec e valabil, parca, 6 luni, daca tin minte bine scrie pe spate.
Eu am primit cecul pe aprilie, il astept pe cel din mai. Voi nu-l primiti prin DHL?
Nu am folosit niciodata varianta DHL pentru ca nu m-a grabeam. Insa daca vad ca prin Posta Romana nu ajunge deloc... mai bine mai devreme decat niciodata :)
Eu nu folosesc DHL ca ma grabesc ci ca sa fiu sigura ca ajunge. Am trimis facturi aici in Bucuresti care n-au ajuns, ce sa mai zic de cec de la google ...
am trecut si eu pe DHL...
Mai mult ca sigur voi trece pe DHL si macar voi sti sigur ca primesc cec-ul - asta in asteptarea virarii banilor electronic :) :) (offtopic: probabil imi voi invata copii cum sa primeasca banii electronic de la google :) ).
quick:
Google plateste musai cu cec?
Prin DHL cat costa si in cat timp ajunge?
Ce diferente mai sunt in afara de cei 24$ ? Taxe ceva in plus la unul sau la celalalt ?
Voi de ce credeti ca e 24$? Nu vi se pare cam mult?
Banuiesc ca banii se platesc la inmanarea cecului, nu?
Ca atat le cere dhl-ul, probabil.
Si pana la urma chiar nu a ajuns la nimeni cecul standard de la adsense??chiar nu as avea chef sa cer altul.
eu am zis ca astept pana luni sa vad,daca nu a venit luni...o sa cer sa il trimita din nou!
dar cecurile eliberate in luna mai? v-au venit?....
Raspunsul la intrebarea legat de plata pentru Aprilie si Mai.
Citat:
Hi Krumel,
Thanks for your email. I've started the reissue process for your April
payment and I've placed a stop payment on your check. If you happen to
receive the original check, please do not deposit it, as your bank may
charge fees for depositing a stopped check.
Within about 15 days, your earnings will be credited back into your
account and you'll see a 'Check stopped - earnings credited back' line
appear on your Payment History page. If this line appears before the 15th
of the month, your earnings will be included in that month's payment
cycle. If it appears after the 15th, your earnings will be included in
next month's payment cycle.
Regarding your May payment, if you haven't received it by June 25th,
you're welcome to request a reissue at that time.
Finally, if you'd like to update your form of payment to receive your
payment by another means, please do so between the 1st and 15th of the
month. If you update your form of payment after the 15th of the month, we
can't guarantee you'll receive your payment in the manner you've chosen.
We appreciate your patience and look forward to your continued
participation in AdSense.
Deja ma ingrojoreaza cecul din luna aprilie si nici nu stiu cum sa procedez, sa cer o retrimitere? cum sa cer retrimiterea, nu am mai facut asa ceva?
daca sunt banii strinsi pe aprilie, trimisi pe 25-27 mai, poate ar trebui sa mai ai ceva rabdare, chiar pe site-ul lor scrie ca trebuie asteptati pina pe 25 (cred). mie prin posta normala imi venea cam pe 13-18 in craiova.
eu am pierdut doua cec-uri, trimise consecutiv (cel ce trebuia primit inainte de craciun si cel trimis de craciun), am facut o cerere sa le trimita din nou si a fost ok. dupa faza asta m-am interesat si am vazut ca pot sa-l primesc si prin dhl. se merita, iti opreste 24$ din cistig, insa cam pe 5 ale lunii ai cec-ul sigur acasa.
daca aveti sume mici, puneti hold pe bani si primiti-i o data la doua luni sau si mai bine trageti mai tare si faceti bani mai multi :)
mai inainte am vorbit cu cineva din CT si nici lui nu i-a venit cecul...si avea setat prin DHL sa vina...
Deci, eu am 3 cecuri: martie, aprilie, mai.
NICI UNUL NU A AJUNS. Datele sunt corecte, fiindca pin-ul a venit fara nici o problema.
Am facut 2 cereri de retrimitere, si recent am selectat livrarea prin DHL.
Din cate stiti, DHL nu are nici o treaba cu posta. Daca prin posta vine nenea factoru si iti pune plicul ca si cum ar fi o scrisoare, la DHL cum se intampla?
La DHL te cauta curierul acasa de 2 ori. Daca nu esti acasa a doua oara iti lasa un fluturas ca la recomandate pe care ai numarul AWB. Suni/mergi la ei si cu acest AWB + CI si iti dau coletul. Daca nu ai AWB-ul este mai greu sa localizeze coletul, dar se poate.
Daca pana pe 5 ale lunii nu ai nici un semn de la ei, intri la adsense -> Payment si ai acolo AWB-ul -> suni la DHL si le dai AWB-ul si vezi pe unde e si cum il iei.
Mie de obicei imi vine in 3-5 zile in Bucuresti, dar in ultimele 3 luni a venit in 2 zile (au eliminat escala din Ungaria)
2 zile ...inseamna ca esti norocos.
Degeaba vine in 2 zile daca sta o luna la banca.
[later edit] M-am uitat de curiozitate pe ultimul AWB si am vazut ca a facut o zi, dar nu m-au gasit acasa.
Citat:
Mai 28, 2007 15:37 Dublin - Ireland, Republic Of Expediere preluată
...
Mai 29, 2007 16:01 Bucharest - Romania S-a încercat livrarea; destinatarul nu a fost găsit acasă
E posibil ca intarzierile de plata, pentru multi romani, sa se datoreze venirii Adsense in Ro?
Au mai fost astfel de cazuri masive, de intarzieri de plata, pana sa vina Adsense in Ro?
Observ ca multi nu au primit platile pe vreo 3-4 luni, cam de cand Adsense a venit in Ro.
eu le-am dat mail si nu am primit nici un raspuns...
Pana luna trecuta, eu primeam cecurile cam pe 11-15 ale lunii, trimise cu posta obisnuita (sunt din Bucuresti). Luna asta inca nu l-am primit.
si totusi nu ne raspunde nimeni de la adsense la intrebari???
La mine a venit ieri cecul :D. Nu crdeam ca ma voi bucura vreodata pentru o suma atat de mica... insa sunt primii bani castigati in felul asta.
Eu aveam blocate platile si abia in 16 mai m-am trezit asa ca astept cecul adsense in iulie - august si daca ajunge pana de craciun imi ajunge sa-mi petrec doua saptamani in zona Branului...
O intrebare: DHL livreaza in toate orasele din Romania. Sunt din Suceava. Am selectat DHL, sa speram ca va ajunge.
Am primit azi, in sfarsit, primul cec cu castigurile de dupa intrarea Adsense in Romania.
Intarzierea e foarte mare, de obicei imi ajungeau pe 11-12 ale lunii.
Inca nu am primit nimic. Si deja e cam confuza treaba cu cecurile primite si neprimite.
Sa vedem luna asta.
Totusi sa aiba treaba cu venirea Adsense in .ro?
Care nordici, la mine vine din Irlanda.Citat:
Tot nordicii se vor ocupa de noi
Azi am primit cecul si pe el are o stampila din Suedia...
L-am primit si eu azi. A venit tot din Irlanda, cu posta normala.