pai de ce nu postezi..metoda aici?Banuiesc ca multi sunt interesati...
Merci de lamurire...ai un plus la reputatie :D
Versiune printabilă
Aveti grija apoi sa nu plangeti dupa bani.
comisionul depinde de valoarea cecului sau este fix?
Inca nu mi-a ajuns cecul pe martie (trimis in aprilie). Am selectat metoda standard. Recomandati sa optez pentru livrarea prin curier, kit ca mai dau 20 si ceva $ in +?
Normal trebuie sa vina factorul postal acasa cu un mandat, nu? Cred ca voi solicita o retrimitere...
Alaltaieri, aveam la adsense, la raport, optiunea de a vedea cit am cistigat "tot timpul". Acum, am doar suma cistigata de la ultima plata si precizeaza ca aceasta s-a facut pe 1.05.2007. Ideea este ca pina alaltaieri, aveam cistigati "tot timpul", vreo 190 de dolari, iar solicitarea de plata era la fiecare suta de dolari. Azi imi arata ca am cistigat "de la ultima plata", vreo 40 de dolari. Adica voi primi cecul (primul, de altfel) cu o suta si vreo 50 de dolari, sau s-a intimplat ceva si "s-au pierdut" ceva bani pe drum?
E pierdut cred :( Ultimele cecuri primite de mine sunt valabile 3 luni. Nu stiu daca mai poate fi reemis de Google. Uita-te la FAQ la payments :confused:
In orice caz, e nevoie de aceeasi adresa + numele pe buletin si pe cec (exemplu valabil pentru oricine: sa NU fie Prenume Nume pe cec, ci Nume Prenume ... asa cum e in buletin).
Tot BCR recomand si eu. N-am avut nici cea mai mica problema la ei, nici cu cecurile AdSense, nici cu cele de la LinkWorth.
Ai dreptate, plata e mai mare de 100 de dolari, eu credeam ca atita ramane pe cec. Si, spre rusinea mea, trebuie sa recunosc faptul ca nu am vazut acel link spre vezi istoricul platilor (nu de alta, dar fiind prima plata, nu aparuse pina acum)
Multumesc mult. Deci, de acum sa astept sa mai ajunga si cecul (cam inca o luna, nu?)
depinde...odata a venit si in 2 sapt :)
Daca vrei..poti sa bifezi Express Delivery si pentru 25$ iti vine in cateva zile :)