cu posta normala vine in doua, trei saptamini, mai stai vreo luna pina iti vin banii in banca, in august pleci sigur in concedu :)
la bcr trebuie sa ai cont? ce comision au?
Versiune printabilă
Mie inca nu mi-a venit cecul din martie cu posta normala. Sa selectez express-ul ? :)
A trecut de 25, deci voi solicita o retrimitere, intrebarea mea este unde gasesc numarul cecului ca nu ma prind. Cica la detalii, din istoric plata, dar nu-l vad. Este doar un tabel cu "Descriere", si "Suma" :) Multumesc.
Gata m-am prins, trebuia sa dau click pe "detalii" de la "Plată emisă - detalii". :)
din pacate nu ! :)
Dar de ce nu se poate face mai repede plata ? Adica am inteles cu trimiterea , dar de ce dureaza o luna cu banca ?
Si cecul cum iti vine acasa, adica cum intrii in posesia lui?
Cecul (plicul) ti-l pune postasul direct in posta ca pe o scrisoare.. La banca dureaza atat pentru ca (asa stiu eu) duci cecul la banca, de acolo cecul este trimis la o alta banca in alta tara (parca CitiBank, cred ca scrie pe cec in ce tara), apoi banca aceea trimite banii la banca romaneasca si apoi primesti si tu banii (dupa o luna).
Edit: acum m-am uitat peste poza cu cecul lui shoemoney si am vazut asta:
Payable at: CITIBANK
THROUGH CITYBANK (NEY YORK STATE)
Deci dupa cum spuneam mai sus, banuiesc ca cecul este trimis in USA la CitiBank si de acolo sunt trimisi banii inapoi la banca romaneasca. De aceea cred ca dureaza atat pana primesti banii.
Bun, si daca duci cecul la o sucursala citybank locala nu ar trebui sa mearga mai repede ?
Un prieten de-al meu a mers la CitiBank cu cecul, dar cei de acolo i-au spus ca daca are cont la ei cu minim 10.000$ atunci ii dau banii pe loc. Altfel nu primesc cecurile.
Cel putin asa am inteles eu.
si avem in bucuresti CitiBank ?
daca da, in ce zona ?