Nu stiu, deoarece eu sunt din Cluj.
Dar am gasit pe un site:
CITIBANK Romania SA
Bd. Iancu de Hunedoara nr.8, Bucuresti, sector 1
Versiune printabilă
Nu stiu, deoarece eu sunt din Cluj.
Dar am gasit pe un site:
CITIBANK Romania SA
Bd. Iancu de Hunedoara nr.8, Bucuresti, sector 1
Este Citybank in Piata Victoriei (str. iancu de hunedoara) ... Exact la intrarea in pasajul victoriei cum vii de pe stefan cel mare... Doar ca aceasta banca este un pic exclusivista... Nu prea lucreaza cu persoane fizice, doar de la anumite sume in sus, etc. ...
nu are nicio legatura CityBank-ul romanesc cu cel de la ei.
deci nu va ajuta cu nimic daca mergeti la ei.
Salut!
Aseara am cerut o plata, cel putin asa cred. Prima. Am deselectat hold-ul si cred ca doar atat trebuie...Daca totul a decurs normal, cand trebuie sa ajunga cecul? de la 15 iunie intr-o luna, sau la sfarsitul lui iulie? :)
O sa te incadrezi la paymentul din 24-28 iunie. Deci cecul o sa vina fizic pe la sfarsitul lunii iunie prin DHL sau la jumatatea lui iulie prin Posta Romana.
si totusi cat are valabilitate un cec???
ca am unu pe care nici nu stiu daca il mai gasesc ...are vreo 2 luni...
A ajuns la cineva din Timisoara cecu adsense pe luna asta ?
n`a ajuns..mai repede ajunge in caras severin..intr-o localitate uitata de lume...decat in timisoara...
Bv posta romana!:)
Stiu inca vreo 5 persoane din lcouri total diferite din .ro care nu l-au primit pe cel din Aprilie.
Imi poate confirma, infirma sau ma poate lumina cineva...daca sinteti ina ceeasi situatie...sau omit eu ceva?
Nu am primit ultimile 2 cecuri..si mai stiu cateva persoane care au patit la fel. E ceva general sau nu?
Sa stiu sa trimit mail sau nu..
Mersi
pot fii probleme de la posta romana sau altele pe care nu mi le imaginez.
am patit asa la primul cec, i-am anuntat si mi-au trimis suma cu cecul urmator si probabil cecul trecut a fost anulat pentru a nu putea fii incasat.