Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Cont banat

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Angry Cont banat

Buna ziua,
    Ieri m am trezit cu contul de adsense dezactivat, fara nici un anunt sau avertisment. Mentionez ca, contul este activ de 4-5 ani si nu am avut deloc probleme pana acum. Cel mai important site pe care au fost afisate reclamele este www.bancuriok.ro + cateva siteuri. Nu cred ca am incalcat termenii si conditiile si de accea as dori parerile voastre despre motivul pentru care mi l ar fi putut dezactiva.
    Btw am trimis o contestatie, mentionand ain aceasta cateva ip-uri suspecte pe care le am descoperit, aveau mii de accesari si nu erau din romania. Astept parerile voastre, multumesc !
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    373
    Putere Rep
    29

Implicit

nu ai si ceva site cu jocuri? zilele astea am primit un email de la google in care zicea ca si-au schimbat cateva reguli, si ca pe siteurile de jocuri nu mai accepta reclame, sau nu mai accepta un anumit format de reclama. eu nu am site de jocuri, habar nu am de ce mi-au trimis mail

uite-l aici, poate te ajuta:
    Stimate editor AdSense,

Noi, cei de la Google, ne-am angajat să menținem un ecosistem pozitiv pentru utilizatorii, editorii și agenții noștri publicitari. Ca urmare a controalelor noastre de verificare a calității, am observat unele tendințe negative în ceea ce privește rentabilitatea investiției agenților de publicitate și experiența utilizatorilor, tendințe care au legătură cu poziționarea unităților de anunțuri alături de conținut Flash dinamic. Din acest motiv, am modificat reglementările incluse în politică și dorim să ne asigurăm că sunteți la curent cu aceste modificări.

Dacă utilizați produsul AdSense pentru jocuri, asigurați-vă că urmați toate regulile indicate în acest document: https://docs.google.com/viewer?a=v&p...thkey=CJnsqrcG.

Vă rugăm să examinați unitățile AdSense pentru conținut, încercând să identificați destinațiile de plasare care ar putea duce la clicuri accidentale. Vă recomandăm să poziționați anunțurile la o distanță de minimum 150 de pixeli de orice conținut dinamic sau playere pentru jocuri Flash. Vă rugăm să modificați aceste implementări cât mai repede dacă vă aflați în situația descrisă mai sus; în caz contrar, nu este necesară nicio acțiune. Puteți găsi mai multe informații detaliate despre acest subiect pe blogul Inside AdSense: Avoiding accidental clicks Pt. 1: Keeping the right distance - Inside AdSense.

Rețineți că afișarea anunțurilor într-un mod care nu respectă regulile de mai sus poate duce la ajustarea veniturilor pentru clicurile care sunt accidentale și, ca atare, nevalide. În situațiile care prezintă un risc semnificativ pentru agenții de publicitate, este posibil să emitem notificări cu trimitere la politică, să dezactivăm difuzarea anunțurilor pentru site-ul care încalcă regulile sau chiar pentru întregul cont.

Vă mulțumim pentru înțelegerea și cooperarea de care dați dovadă în acest proces de păstrare a eficienței și valorii Rețelei de display Google.

Cu stimă,

Echipa Google AdSense

© 2011 Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.

Ați primit acest anunț obligatoriu de serviciu prin e-mail pentru a vă pune la curent în legătură cu existența unor schimbări importante privind produsul sau contul dvs. AdSense.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Ing3ras, ti-au banat contul pentru continut neoriginal.

Uite punctul de vedere oficial:
    "Este important ca un site care afișează anunțuri AdSense să ofere o valoare semnificativă utilizatorului final prin furnizarea unui conținut unic și relevant și este important ca anunțurile să nu fie difuzate pe site-uri cu conținut original puțin sau inexistent. În plus, anunțurile Google nu pot fi plasate în pagini fără conținut."

Nu ai ce contestatie sa mai faci...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Ing3ras, ti-au banat contul pentru continut neoriginal.

Uite punctul de vedere oficial:
    "Este important ca un site care afișează anunțuri AdSense să ofere o valoare semnificativă utilizatorului final prin furnizarea unui conținut unic și relevant și este important ca anunțurile să nu fie difuzate pe site-uri cu conținut original puțin sau inexistent. În plus, anunțurile Google nu pot fi plasate în pagini fără conținut."

Nu ai ce contestatie sa mai faci...
    Am si site de jocuri, insa sunt plasate ok anunturile, nu duc in "eroare" vizitatorii . Cat despre raspunsul dat de rarers, asta ar insemna sa inchida toate conturile plasate pe siteuri de agest gen (ex:bancuri,vise,versuri,etc) . Sunt multe site-uri pe care nu poti posta continut unic, eu unu, modificam majoritatea bancurilor ...
    In fine ...

Dra3Q este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Google AdSense Cont Google AdSense dezactivat Thu, 5/12/11 8KB
    Mail de la domnul gooogle.
    Aceiasi problema cu Ing3ras
    La cine trebuie sa dea nu da disable.
    Ultima modificare făcută de Dra3Q; 13th May 2011 la 16:15.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    asta ar insemna sa inchida toate conturile plasate pe siteuri de agest gen (ex:bancuri,vise,versuri,etc) . Sunt multe site-uri pe care nu poti posta continut unic, eu unu, modificam majoritatea bancurilor ...

Punctul lor de vedere este destul de clar, astea sunt regulile... Stiu, e nasol, pot sa-ti spun ca si eu am patit-o luna trecuta, tot asa din voleu. Mie mi-au inchis contul si dupa 2 saptamani mi-au trimis mesajul postat de polooradea, cand de fapt ordinea fireasca a lucrurilor ar fi trebuit sa fie tocmai alta.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Un offtopic mic : Am prieteni care folosesc iframe-uri, si tot felul de artificii si i am avertizat ca o sa le inchida nea Gogu` contul si acum surpriza, ei au conturile ok si al meu e dezactivat ! Daca ma avertizau cu un mail inainte nu era problema, dar asa ... sunt nesimtiti !

martynesku este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu stiu, sincer nu cred . Dar ma gandesc ce face Nea Gogu` cu banii din conturile dezactivate ?! ii returneaza advertiserilor cum zic ei ? Ma indoiesc ...

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Acei bani mai mult ca sigur le intra lor , din cauza ca unu useri care au adsense pe site nu respecta regurile , eu cred ca au facut o gramada de bani dar e doar o presupunere

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre un cont/site banat...
    De Chivu Mihai în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 14th March 2011, 18:16
  2. banat sau nu?
    De demonbogdan în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 12th August 2010, 14:33
  3. Cont nou VS cont vechi
    De Costin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th August 2009, 01:21
  4. as.ro banat de Adsense
    De dracosu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd June 2008, 11:45
  5. Cont pe site si acelasi cont pe blog?
    De Federals în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd February 2008, 17:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •