Ma intrebam zilele trecute daca adsense merge mai bine pe un template fluid sau fixed.
Sa luam de exemplu Seopedia forum.
S-ar integra mai bine pe o latime de pagina fixa sau este ok si pe una fluida?
Avantaje dezavantaje... voi ce credeti?
Ma intrebam zilele trecute daca adsense merge mai bine pe un template fluid sau fixed.
Sa luam de exemplu Seopedia forum.
S-ar integra mai bine pe o latime de pagina fixa sau este ok si pe una fluida?
Avantaje dezavantaje... voi ce credeti?
eu nu vad legatura
Depinde cum aliniezi unitatea de anunturi si unde o plasezi. Daca o aliniezi pe centru sau dreapta atunci nu prea e ok intr-un template fluid.
Imagineaza-ti un text nu foarte mare nu foarte mic.
Cum arata acest text pe langa un bloc patrat 280 adsense daca rezolutia unui monitor este mare (un monitor de 24 de inch spre exemplu)
Desigur un fixed width chiar ajunge sa deranjeze pe o rezolutie foarte mare.
Pe scurt nu am chef sa fac experimente si speram sa intalnesc aici oameni care si-au pus o astfel de intrebare si au experimentat.
Daca tot vrei sa faci template cu latime fluida, tre sa iei in calcul si marimi fluide la texte (small, smaller), desi cred ca cel mai repede ai face css per rezolutie daca tot tii la treaba asta.
La un template fluid nu prea poti sa pui articole scurte, si depinde cum vrei sa pozitionezi ad-ul, depinde de multe
La o rezolutie mare ad-ul poate parea mai mic in pagina si poate mai putin observabil
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu cred ca merge mai bine pe latime fixa, pentru ca stii exact unde il plasezi pentru orice vizitator. In schimb, daca are o latime mai mica siteul, vei face vizitatorul sa se orienteze catre ce te intereseaza pe tine mai usor.
sa poti sa il faci fluid dar sa definesti minim sa zicem 800 si maxim 1100 astfel poti controla mai bine unde se va afisa
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)