pai ar fi trebuit sa iti dea pozitiv nu negativ! cum naiba|?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@FinalDestiny daca trimiti mail celor de la adsense dand ca exemplu alte site cu desene animate nu faci nimic altceva decat sa-i raportezi si sa provoci suspendarea din programul adsense a site-urilor respective. Dupa cum spunea cineva mai sus, cei la adsense nu stau sa ia la purificat fiecare site in parte sa vada daca e ok. Si eu am avut folosit adsense impreuna cu desene animate de pe youtube pana acum 6-7 luni...cand mi-am dat seama ca nu e tocmai ok. Intre filmuletele cu desene animate si orice alt film nou aparut nu e nici o diferenta cand vine vorba de copyright.
:)
Sant aici pe forum oameni care se pricep cu mult mai bine decat mine la Adsense dar daca filmele sant embed , ma gandesc ca iei si de pe youtube. Ei la randul lor or avea drepturi pentru acele filmulete? E ciudat sa-ti iei un ban ca preiei filme din ograda celor de la Google . Daca nu au copyright ... atunci e cam aiurea sa-ti impute tie ceva.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 15th November 2010 la 09:29.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)