Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Este normal ?

Diaconu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    22nd July 2017
    Posturi
    27
    Putere Rep
    17

Implicit Este normal ?

Buna tuturor, in sfarsit site ul meu a fost aprobat de catre adsense deci pot pune reclame pe el. Problema este ca ieri de exemplu, din 10000 de vizite ( am postat doua articole unul are 7000+ unul are 3000+ ) am facut doar 40 de click uri, acuma nu sunt eu expert in chestia asta, am site ul aprobat de 2-3 zile, dar nu e cam prea putin? Din 10000 vizite doar 40 de click uri? Reclamele sunt puse: una dupa: paragraful 1/2/3/7/9/10. Traficul este de pe o pagina de facebook de a mea ( dau share la articol pe pagina ) iar 90% este de pe telefon. Ce parere aveti?

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

siteul are varianta mobila? Daca da, eu zic sa reamenajezi reclamele...
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    22nd July 2017
    Posturi
    27
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de Chivu Mihai Vezi Post
    siteul are varianta mobila? Daca da, eu zic sa reamenajezi reclamele...
    O propunere?

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

da-mi link te rog sa pot vedea...
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Diaconu Vezi Post
    Reclamele sunt puse: una dupa: paragraful 1/2/3/7/9/10. Traficul este de pe o pagina de facebook de a mea ( dau share la articol pe pagina ) iar 90% este de pe telefon. Ce parere aveti?
    Adica ai sase reclame intr-un articol? Cam mlte, eu folosesc 2 - 3 si am la 17 k unici 1102 click-uri. Acum ideea este si nisa, sau ce mai cauta respectivii, daca apar reclame cu inscrieri pe facebook cam asta e rata, dar in mod normal ce ai tu acolo nu e ok, incearca sa schimbi tipul de reclama, foloseste sidebar si reclame pentru mobil. Bafta.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

Implicit

@Diaconu Salut,
    cred ca ar fi fost mai bine sa postezi in sectiunea "Adsense", aici ar trebui sa se vorbeasca doar despre Wordpress.

In orice caz, traficul de pe FB produce putin cu Adsense. Se stie de foarte mult timp treaba asta.

Presupunand ca site-ul tau este responsive si nu folosesti AMP, ar trebui sa vezi in Analytics timpul de permanenta pe pagina, care pentru un articol de +7000 cuvinte ar trebui sa fie peste 6-7 minute. Daca ai un timp prea mic de permanenta pe acele articole asa lungi atunci persoanele aduse de pe FB nu sunt interesate de ceea ce gasesc, deci nici nu interactioneaza cu bannerele de publicitate. Tu vezi multe vizite, dar poate citind primul paragraf utilizatorii isi dau seama ca nu sunt interesati si ies imediat dupa cateva secunde fara sa mai vada publicitatea.

Apoi ar mai fi nisa, daca este o nisa pe care sunt putini advertiseri sau poate chiar nici unul, atunci Adsense iti baga publicitate care nu are nici o legatura cu articolul, deci vizitatorii nu sunt interesati sa faca click pe publicitate.

Imi permit sa-ti dau un mic sfat: incearca sa imparti articolele lungi in mai multe pagini, de exemplu eu acel articol de +7000 de cuvinte l-as impartii in 4 pagini. Astfel poti sa pui mai multe bannere (de exemplu eu pun 1 banner la fiecare 250-350 de cuvinte, in functie de paragrafe), in plus maresti numarul de pagini vizualizate de fiecare vizitator, deci se reduce si rata de respingere.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    In orice caz, traficul de pe FB produce putin cu Adsense. Se stie de foarte mult timp treaba asta.
    Te contrazic, am site care are 100% trafic FB si produce binisor, depinde de nisa 8 K trafic 446 clicks RPM 3,79 .. deci depinde nu e ceva universal! Oricum numarul scazut de cliks e suspect, ceva nu e facut cum trebuie, evident ca daca 70% e trafic mobil si site-ul nu e mobile friendly este clar ca merge rau, dar nici chiar asa.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    22nd July 2017
    Posturi
    27
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de Chivu Mihai Vezi Post
    da-mi link te rog sa pot vedea...
    Șoapte – Un suflet deschis pentru minți deschise.

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Adica ai sase reclame intr-un articol? Cam mlte, eu folosesc 2 - 3 si am la 17 k unici 1102 click-uri. Acum ideea este si nisa, sau ce mai cauta respectivii, daca apar reclame cu inscrieri pe facebook cam asta e rata, dar in mod normal ce ai tu acolo nu e ok, incearca sa schimbi tipul de reclama, foloseste sidebar si reclame pentru mobil. Bafta.
    am schimbat, acum am 3 reclame, una la inceput, una in mijloc iar una la final: aia din mijloc e un automatic size ad iar celelalte doua sunt ''in-article ads''. nicha mea sa zicem ca sunt femeile, articole pentru femei. ce parere ai despre reclamele astea ? tu cam ce ai face?

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Mda.... nisa ta este formata din tineri indragostiti, deprimati etc. E normal ca sa nu dea click asa des. Nu e o nisa care sa vanda ceva.
    Nimic.

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    22nd July 2017
    Posturi
    27
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de Adelin Vezi Post
    Mda.... nisa ta este formata din tineri indragostiti, deprimati etc. E normal ca sa nu dea click asa des. Nu e o nisa care sa vanda ceva.
    10000 vizite sunt 10000 vizite, cunosc pe cineva care are aceeasi nicha si are pagini in Italia si are mai mult de 3 milioane de like uri in total

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Greseala WT sau ceva normal?
    De Alexandru Sima în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th November 2014, 11:54
  2. Ciudat sau normal?
    De graph în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th March 2013, 21:15
  3. Impressions vs clicks - Este normal?
    De Hapiuc Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 6th November 2011, 22:14
  4. Vi se pare normal?
    De Mihai Alexandru în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 1st October 2011, 19:09
  5. Bug Google sau asa e normal?
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th September 2011, 06:42

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare